MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2016 18:39

Tragedie în televiziune. Jurnalistul Alexander Shchetinin, împușcat în cap

Distribuie

Tragedie în lumea televiziunii. Jurnalistul  Alexander Shchetinin a fost găsit împușcat în cap. Familia și prietenii sunt în stare de șoc, iar poliția a demarat deja o anghetă în acest caz.

Alexander Shchetinin, un jurnalist cunoscut din Rusia, a fost găsit împușcat în cap, sâmbătă, în apartamentul său din Kiev. Bărbatul a fost găsit mort, cu o plagă în cap, de către niște prieteni. Sub scaunul pe care stătea a fost găsit un pistol, scrie rbth.com. Anchetatorii merg pe varianta unei sinucideri, fiindcă jurnalistul a trimis unui prieten un mail în care spunea că ar vrea să se sinucidă. Poliția a demarat o anchetă în acest caz.

Jurnalistul Octavian Butuză a fost găsit mort în maşina sa, în urmă cu o lună

Octavian Butuză a fost găsit mort în maşina sa, în parcarea unui supermarket din Baia Mare. Jurnalistul s-a sinucis, cel mai probabil, cu o supradoză de medicamete. Jurnalistul Octavian Butuză a lăsat în urma sa un mesaj de adio de cinci pagini, dar şi un mesaj vocal înregistrat în căsuţa vocală a telefonului. Potrivit site-ului stiripesurse.ro jurnalistul a mărturisit, în biletul de „Adio', că a luat decizia de a-şi pune capăt zilelor din cauza unor probleme de sănătate, dar şi a familiei sale, care l-a ignorat ani la rând. Jurnalistul mai scrie, în acelaşi bilet de cinci pagini, că primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, l-a folosit de mai multe pentru a-și promova mesajele şi i-a promis un apartament, pe care nu l-a primit niciodată. „Sunt eu. Am fost mereu al dumneavoastra, Octavian Butuza. Aceasta e ultima inregistrare vocala. Cand o ascultati, eu sun trecut deja dincolo. Si cer iertare tuturor. Adio!', sunt ultimele lui cuvinte. Deocamdată, poliţiştii nu au dat prea multe amănunte despre posibila cauză a morţii jurnalistului dar, cel mai probabil, acesta a decedat ca urmare a unei supradoze de medicamente.

Citește mai multe despre jurnalist pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii