MENIU CAUTĂ

Nepotul lui Traian Băsescu a împlinit 3 ani. Imagine de colecție cu cele mai importante persoane din viața fostului președinte

Distribuie

Nepotul lui Traian Băsescu a împlinit 3 ani. Băiețelul Elenei Băsescu a fost sărbătorit de întreaga familie. Sora lui, dar și verișorul i-au fost alături când micuțul a suflat în lumănări.

Fostul Președinte al României a postat pe contul de socializare o imagine, în care apare alături de soția lui și cei trei nepoți, care petrec majoritatea timpului la bunicii lor. De asemenea, Traian Băsescu a scris un mesaj, de ziua lui Traian Jr.

Nepotul lui Traian Băsescu a împlinit 3 ani. Imagine de colecție cu cele mai importante personae din viața fostului președinte

„Este ziua lui Traian Jr. A împlinit 3 ani şi a fost sărbătorit de surioara lui, Sofia, şi verişorul lui, Radu”,  a scris Traian Băsescu pe Facebook. În 2016, Elena Băsescu a divorțat de soțul ei, Bogdan Ionescu, cei doi copii, rămânând în grija mamei. Fiica fostului preşedinte şi Syda au divorţat la notar, după patru ani de la nuntă. Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au separat pe cale amiabilă, fără scandal şi au decis să aibă custodie comună, fără restricții, asupra celor doi copii pe care îi au împreună.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV / Alessandra Stoicescu dezvăluie secretele căsniciei ei. Nu gătește, dar știe cum să-și răsfețe soțul!

ANALIZĂ / Alba-neagra cu Declarația 600. Vrei, nu vrei, statul tot îți ia banii. Haosul continuă în sistemul fiscal

 

 

 

Citește mai multe despre Traian Băsescu pe Libertatea.

Comentarii