De Livia Lixandru,

 Trasformarea înfiorătoare a Danielei Crudu a început cu anul 2015, când a decis să scape de complexe și a intrat pe mâna medicilor esteticieni, care au “reparat-o” drastic. Dovada stă în ultimile imagini cu aceasta, care a reușit să șocheze pe toată lumea.

Trasformarea înfiorătoare a Danielei Crudu. A slăbit în ultimul hal iar operațiile estetice o fac să pară alt om

Trasformarea înfiorătoare a Danielei Crudu i-a șocat și pe fani

În 2015, vedeta a apelat la lipoaspirații, pentru a scăpa de bărbia dublă.  Procedura presupune scoaterea grăsimii din zona respectivă, cu ajutorul unei canule subţiri (tub de metal). Astfel că fața vedetei s-a trasformat.

În 2007, când făcea senzație la petreceri private era blondă, voluptuoasă, cu buze subţiri, iar acum, în 2017, nu a mai rămas nimic din Cruduța de acum 10 ani.

Trasformarea înfiorătoare a Danielei Crudu. A slăbit în ultimul hal iar operațiile estetice o fac să pară alt om

“Piele catifelată, fără imperfecţiuni şi luminată. Sunt foarte încântată de rezultat”, spune Daniela pe contul de socializare.  Daniela Crudu se simte mult mai increzatoare in propria persoana, dar si-a pierdut din trasaturile naturale, iar acum abia daca o mai recunosti. Liftingul, operatia la nas, dar si marirea de buze exagerata i-au transformat chipul total. Mai mult, Cruduța și-a pus fațete dentare, aceasta fiind o altă schimbare majoră.