MENIU CAUTĂ
26 Apr. 2018 09:46

Trump îi mulțumește lui Kanye West pentru mesajele postate pe Twitter

Distribuie

Trump îi mulțumește lui Kanye West pentru mesajele postate pe Twitter, după ce rapperul tocmai și-a reluat activitatea pe rețelele de socializare și a profitat de ocazie pentur a-l lăuda pe liderul de la Casa Albă.

Kanye West a postat o serie de tweeturi pro-Trump, inclusiv o fotografie în care apare purtând o șapcă roție cu mesajul „Make America Great Again'. „Nu trebuie să fii de acord cu Trump, dar mulțimea nu mă poate face să nu-l iubesc”, a scris el.

Drept răspuns la această postare, președintele a răspuns spunând 'Mulțumesc Kanye, foarte cool!”.

Rapperul a fost criticat de mai mulți fani pentru mesajele sale, dar Kim Kardashian i-a sărit în apărare. „Pentru mass-media care încearcă să-mi demonizeze soțul, permiteți-mi să spun doar acest lucru … comentariile vostre despre Kanye, care nu ar fi constant în afirmații, sunt de-a dreptul înfricoșătoare. Să-l etichetezi așa repede ca fiind o persoană cu probleme de sănătate mentală doar pentru că este el însuși, când întotdeauna a fost expansiv, nu este corect”, a scris ea.

West, care l-a întâlnit pe Trump în decembrie 2016, după ce a câștigat alegerile prezidențiale, a declarat miercuri că împărtășește „energia dragonului” cu președintele, adăugând că Trump este „fratele său”.

El a distribuit și o fotografie cu o șapcă roție din campania lui Trump, cu autograf.

West l-a criticat, de asemenea, pe predecesorul lui Trump, Barack Obama, un concitadin al spu din Chicago, spunând că deși „a fost în funcțiune timp de opt ani nimic nu s-a schimbat în Chicago'.


Citește și: Ce avere a lăsat Avicii în urma lui. Moștenitorii săi vor fi foarte bogați


Comentarii