De Florian Gheorghe,

Una dintre primele formații apărute după Revoluția din 1989, Class a fost invitată să susțină un recital în cadrul unuia dintre cele mai tari festivaluri ale veriii, Electric Castle, pe 18 iulie (prima zi a manifestării).

Mihaela Cernea, Vlad Cernea și Florin Cojocaru, cei care, în anul 1995, au cunoscut un succes colosal cu melodia “A, dui, doina”, au acceptat provocarea de dragul nostalgicilor susținători ai trupei, dar și pentru mai tânăra audiență a evenimentului ce se va desfășura la Bonțida, pe domeniul Castelului Banffy, și care a devenit unul dintre cele mai atractive festivaluri din Europa.

Trupa Class se reunește la Electric Castle. Va cânta “Luna mi-a zâmbit” și “Mama spunea”

Evenimentul de istorie va avea loc la 24 de ani de la înființarea trupei, Class urmând să recapituleze parți esențiale din istoria muzicii de discotecă, interpretând pe scena Electric Castle melodii ca: “Toată lumea”, “Te visez mereu”, “Într-o zi”, “Luna mi-a zâmbit”, “Ocean în deșert”, “Castel de nisip” ori “Mama spunea”.

Chiar dacă formația, din componența căreia au mai făcut parte Mihaela Florea (1995-2002) și Anca Badiu (2002-2006), și-a încetat de mult activitatea concertistică, Vlad și Mihaela Cernea au mai înregistrat, în propriul studio, câteva piese, ultima fiind “Brigada”, lansată în 2014.

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar
Recomandări

DOCUMENT | Adevărata cifră a infectaților cu COVID-19 de la Spitalul Militar

 

În prezent, Mihaela Cernea se ocupă de băiatul ei, Leon, care, la 12 ani, are propria trupă, Alarma. Leon este toboșar, la fel ca unchiul său, talentatul Bubu Cernea, dar și ca bunicul său, veteranul muzician Mișu Cernea, baterist ce a cântat cu unele dintre cele mai vechi formații muzicale rock românești – Mondial și Sfinx (actualmente Sfinx Experience).

Vlad Cernea se împarte între propriul studio de înregistrări și locul său de muncă, Arenele Romane, unde se ocupă de echipa tehnică și este inginer de sunet.

Florin Cojocaru s-a remarcat mai mult pe la festivalurile motocicliștilor, el fiind membru fondator în România al unei unități ce ține de una dintre marile frății de motocicliști la nivel mondial.

O altă trupă de la începuturile muzicii dance, t-Short, se va reuni anul acesta pentru o serie de evenimente


VIDEO/ Ioan Becali se ruga în fiecare seară în puşcărie. La plecare, le-a lăsat hainele colegilor de celulă, dar și-a luat icoanele

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor