Mergi direct la conținut »
Trupa Fly Project, vedeta celei mai tari aplicații din China
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Trupa Fly Project, vedeta celei mai tari aplicații din China

Trupa Fly Project, vedeta celei mai tari aplicații din China. Hitul băieților, de sute de milioane de vizualizări în toată lumea, Toca Toca, este una dintre cele mai utilizate piese din filmulețele urcate de milioanele de utilizatori.

În iunie anul acesta, aplicația Tik Tok, pe care se găsește piesa Fly Project, a atins 150 de milioane de utilizatori zilnici, fiind super populară în China, atât ca platformă muzicală cât și ca rețea socială. Tinerii încarcă zilnic videoclipuri personalizate pentru hiturile momentului în Asia, piesa Toca Toca fiind cântată și dansată în sute de ipostaze.

“Noi am aflat tot de la prietenii de pe Facebook, care sunt prin toate colțurile lumii și ne informează pe oriunde ne văd sau ne ascultă muzica. Ne bucurăm evident, mai ales că piața asiatică este greu de cucerit cu muzica europeană” spune Tudor. Tudor și Dan continuă turneul internațional #WeMakeTheWorldDance cu Italia și Rusia, lucrând în paralel la noul single pe care îl vor lansa în curând.

Citește și

OAMENI ȘI BULDOZERE. Un veac de singurătate pentru Corabia, un ”genocid cultural” pentru romi. ”Sunt țigancă, vreau să mor țigancă” / VIDEO

Close
Închide
  Close