MENIU CAUTĂ

Trupa The Humans va avea prima repetiție la Eurovision 2018

Distribuie

Trupa The Humans va avea prima repetiție la Eurovision 2018. Reprezentanții României vor urca, marți, pentru prima oară pe scena din Lisabona.

Trupa The Humans se află în capitala Portugaliei, unde vinerea trecută, a fost organizată o conferinţă de presă la care au participat artiştii, regizorul show-ului ce va fi prezentat de români pe scena de la Lisabona, Petre Năstase, şi şefa delegaţiei, Iuliana Marciuc.

Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, a afirmat că pleacă la Lisabona cu mentalitatea de învingător. „Eu nu cred că există învingători care pleacă la drum cu dubii. (…) Mai există şi un factor de karma în care eu cred şi aia vine dacă tu ţi-o atragi cumva”, a susţinut ea, potrivit Agerpres.

Iuliana Marciuc a dezvăluit că artiştii români vor participa la concertele cuprinse în programul concurenţilor la Eurovision 2018, dar şi la un eveniment special la Ambasada României din Portugalia.

The Humans vor cânta în cea de a doua semifinală Eurovision piesa „Goodbye”, pe data de 10 mai, şi intră în concurs cu numărul 2.

The Humans a pregătit un show special pentru apariția lor din Lisabona. Invitați la „Interviurile Libertatea”, trei dintre cei șase membrii au trupei ne-au oferit câteva detalii.

„Pentru show-ul din România, am mers împreună Andreea, cea care mi-a creat rochia, și am cumpărat materialele pentru că eu am și ceva la cap, am cumpărat perlele și ea a cusut în trei zile, de mână, tot ceea ce se vede. Pentru Lisabona pregătim altceva”, ne-a povestit Cristina Caramarcu, completată de Adi Tetrade, toboșarul trupei.

FOTO – Ioana Hameeda


VIDEO/Fantomele de la malul mării. Imagini dezolante cu relicvele care încă bântuie litoralul românesc

Citește mai multe despre EuroVision și The HUMANS pe Libertatea.

Comentarii