MENIU CAUTĂ
23 Sep. 2017 02:48

Vocea României. Bianca Oneț, concurenta care l-a făcut pe Tudor Chirilă să vorbească despre divorț. „Acum sunt cu o altă femeie”

Distribuie

Tudor Chirilă a vorbit despre divorț, la Vocea României. Bianca Oneț a întors toate scaunele, cu o voce excepțională, făcându-i pe antrenori să se bată efectiv pentru ea.

Din cauza emoțiilor, concurenta s-a așezat pe treapta din fața celor patru artiști, moment în care au venit, pe rând, în fața ei, că să încerce să o impresioneze și s-o convingă să vină în echipa lor.

Ea, liniștită, i-a ascultat pe toți și a râs cu ei, însă doar unul dintre ei putea fi ales…

”Eu, teoretic, n-am nimic împotriva trupelor de cover. Trebuie să recunoști că te-a ajutat, ți-ai format vocea, personalitatea , prin cântecele pe care le-ai cântat. Nu e un stigmat să cânți cover-uri  si acum vrei să te găsești pe tine, să începi o nouă carieră alături de o trupă,  o mică trupă . Știu totul despre chestia asta. De mai bine de 20-21 de ani… compun, scriu, produc, avem studio, avem tot ce ne trebuie, cred ca sunt cel mai în măsură să te ducă de aici mai departe”, a spus Adi Despot.

Adi Despot

Adi Despot

Apoi, lângă ea, a venit Tudor Chirilă, care a făcut comparații între femei și trupe, muzică și căsnicie. ”Poți să stai 20 de ani cu o femeie, dar la un moment dat s-ar putea să fie nasol pentru amândoi. Eu am stat cu o femeie, adică o trupă, 10 ani, iar acum sunt cu o altă femeie, o alta trupă. Am reușit cu două femei să le satisfac pe amândouă, un timp îndelungat . Trupa e mai mult decât o femeie, e o căsnicie.  ”Ce te pot învăța eu este să ieși bine dacă divorțezi”, i-a spus Tudor, sărutând-o – lasciv – pe umăr, spre deliciul publicului și al colegilor săi, mai puțin părinții fetei.

Smiley a vrut să o ducă ”mai la lumină”, adică în culise, spre camera susținătorilor… dar Pavel Bartoș i-a stricat toate planutile: ”sunt părinții aici, du-te in alta parte!”. Așa că au avut un scurt dialog pe scenă:

Bianca Oneț și Smiley, secondați de Pavel Bartoș

Bianca Oneț și Smiley, secondați de Pavel Bartoș

  • Smiley: Băieții aștia cântă cu băieți, stiti cu câte fete am lucrat eu, care cântă?
  • Bianca: Cu multe!
  • Smiley: Exact!
Bianca Oneț și Smiley

Bianca Oneț și Smiley

Loredana a mizat pe faptul că sunt amândouă femei și i-a fost mai ușor să marșeze: ”Știi că bărbații sunt vrăjitori, nu? Ai avut experiente… Și cu trupele și cu bărbații, probabil, care de multe ori spun multe și fac  puține. Ceea ce pot eu să îți spun e că trebuie să treci dincolo de aparențele astea și să știi că cineva îți dă exact sfatul de care ai nevoie și care a trecut prin ce treci tu… de nenumărate ori.

Bianca Oneț și Loredana

Bianca Oneț și Loredana


Vocea Romaniei – 2017: Bianca Onet – Am I The One pe vocearomaniei.protv.ro


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV/ Florin Salam va cânta două luni în Statele Unite, deși acasă refuză cântări pe motiv de sănătate


 

Citește mai multe despre adi despot, tudor chirila, bianca ceausescu, Divort și Vocea României pe Libertatea.

Comentarii