Anamaria Ionescu a trecut cu bine peste depresia postnatală și este o mămică dedicată. Deși mama ei s-a mutat temporar în locuința sa și a lui Tudor de la Fly Project pentru a fi alături de nepoțica Ilinca, proaspăta mămică nu se îndură să lipsească de acasă.

“Este o viață haotică, dar foarte frumoasă. Evident că toate lucrurile pe care le făceam înainte sunt acum istorie – cum ar fi mersul la film, ieșitul mai des cu prietenele, mersul la job. Deocamdată, am renunțat la job pentru a mă ocupa exclusiv de creșterea Ilincăi”, ne-a mărturisit Anamaria Ionescu.

Fosta prezentatoare TV nu ia în calcul sub nici o formă angajarea unei bone, nici măcar în viitor, când va reveni în televiziune, întrucât mama ei și-a exprimat clar intenția de a o crește pe Ilinca.

Experiența bunicii și sfaturile date de-a lungul celor 9 luni s-au dovedit utile pentru Anamaria și Tudor Ionescu. Mai mult, artistul se înțelege excelent cu soacra sa, pe care o apreciază foarte mult.

Tudor de la Fly Project se înțelege foarte bine cu soacra. N-o mai lasă să pleca la ea acasă!

“Sunt norocoasă, o am pe mama alături de mine, care este destul de tânără și care, deocamdată, a renunțat la lucrurile pe care le făcea înainte pentru a i se dedica Ilincăi. Ea se simte împlinită, pentru că și-a dorit foarte mult o nepoțică, își dorește și alți nepoți, evident, dar deocamdată am spus stop. Este non-stop alături de noi, s-a mutat cu noi. De 9 luni stă la noi. Săraca, vrea și ea să mai meargă pe la ea pe acasă, dar Tudor nu o lasă. Îi suntem recunoscători că stă cu noi și că a renunțat puțin la viața ei. Tudor este cel mai mare fan al ei acum, pentru că știe că fără ea ne-ar fi foarte greu. Ne-am descurca, pentru că nu ai cum să nu te descurci, dar ar fi de 10 ori mai greu decât acum”, a declarat, pentru Libertatea, Anamaria Ionescu.

Cântărețul e topit după fiica lui. “Ilinca seamănă cu el”

Anamaria a fost plăcut impresionată de latura paternă a partenerului său de viață. Deși viața de artist presupune multe deplasări, Tudor de la Fly Project reușește să se împartă cu brio între familie și muzică. “După ce am născut-o pe Ilinca, surpriza mea a fost foarte mare. Tudor și-a dorit foarte mult o fată și este topit după ea. Ilinca seamănă cu el. Este foarte iubitor și stă mai mult cu noi, acasă – bine, cât îi permite timpul, pentru că are foarte multe lucruri de făcut: studio, concerte”, a adăugat soția artistului, care în urmă cu puțin timp ne mărturisea că mai vrea cel puțin un copil.


EXCLUSIV/ Sandra Stoicescu a făcut scufundări în Maldive, de ziua ei. Și-a planificat vacanța încă de anul trecut!

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.