Anamaria Ionescu a trecut cu bine peste depresia postnatală și este o mămică dedicată. Deși mama ei s-a mutat temporar în locuința sa și a lui Tudor de la Fly Project pentru a fi alături de nepoțica Ilinca, proaspăta mămică nu se îndură să lipsească de acasă.

“Este o viață haotică, dar foarte frumoasă. Evident că toate lucrurile pe care le făceam înainte sunt acum istorie – cum ar fi mersul la film, ieșitul mai des cu prietenele, mersul la job. Deocamdată, am renunțat la job pentru a mă ocupa exclusiv de creșterea Ilincăi”, ne-a mărturisit Anamaria Ionescu.

Fosta prezentatoare TV nu ia în calcul sub nici o formă angajarea unei bone, nici măcar în viitor, când va reveni în televiziune, întrucât mama ei și-a exprimat clar intenția de a o crește pe Ilinca.

Experiența bunicii și sfaturile date de-a lungul celor 9 luni s-au dovedit utile pentru Anamaria și Tudor Ionescu. Mai mult, artistul se înțelege excelent cu soacra sa, pe care o apreciază foarte mult.

Tudor de la Fly Project se înțelege foarte bine cu soacra. N-o mai lasă să pleca la ea acasă!

“Sunt norocoasă, o am pe mama alături de mine, care este destul de tânără și care, deocamdată, a renunțat la lucrurile pe care le făcea înainte pentru a i se dedica Ilincăi. Ea se simte împlinită, pentru că și-a dorit foarte mult o nepoțică, își dorește și alți nepoți, evident, dar deocamdată am spus stop. Este non-stop alături de noi, s-a mutat cu noi. De 9 luni stă la noi. Săraca, vrea și ea să mai meargă pe la ea pe acasă, dar Tudor nu o lasă. Îi suntem recunoscători că stă cu noi și că a renunțat puțin la viața ei. Tudor este cel mai mare fan al ei acum, pentru că știe că fără ea ne-ar fi foarte greu. Ne-am descurca, pentru că nu ai cum să nu te descurci, dar ar fi de 10 ori mai greu decât acum”, a declarat, pentru Libertatea, Anamaria Ionescu.

Cântărețul e topit după fiica lui. “Ilinca seamănă cu el”

Anamaria a fost plăcut impresionată de latura paternă a partenerului său de viață. Deși viața de artist presupune multe deplasări, Tudor de la Fly Project reușește să se împartă cu brio între familie și muzică. “După ce am născut-o pe Ilinca, surpriza mea a fost foarte mare. Tudor și-a dorit foarte mult o fată și este topit după ea. Ilinca seamănă cu el. Este foarte iubitor și stă mai mult cu noi, acasă – bine, cât îi permite timpul, pentru că are foarte multe lucruri de făcut: studio, concerte”, a adăugat soția artistului, care în urmă cu puțin timp ne mărturisea că mai vrea cel puțin un copil.


EXCLUSIV/ Sandra Stoicescu a făcut scufundări în Maldive, de ziua ei. Și-a planificat vacanța încă de anul trecut!

„Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină”. Ștucan dezvăluie amănuntele tulburătoare din spatele accidentului provocat de Mario Iorgulescu
GSP.RO

„Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină”. Ștucan dezvăluie amănuntele tulburătoare din spatele accidentului provocat de Mario Iorgulescu

Horoscop 16 septembrie 2019. O zodie primește o lecție de viață importantă! Ce îi fac prietenii
HOROSCOP

Horoscop 16 septembrie 2019. O zodie primește o lecție de viață importantă! Ce îi fac prietenii