Mergi direct la conținut »
UIMITOR! Ce spune un PARAPSIHOLOG despre una dintre MELODIILE lui Smiley
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > UIMITOR! Ce spune un PARAPSIHOLOG despre una dintre MELODIILE lui Smiley

UIMITOR! Ce spune un PARAPSIHOLOG despre una dintre MELODIILE lui Smiley

De Alina Serea,

Invitat de Teo Trandafir în emisiunea ei, Smiley a aflat care este părerea unui parapsiholog despre melodia lui ”Acasă”.
„Mi-a spus un prieten, numerolog și parapsiholog, că melodia ta „Acasă” are o încărcătură puternic pozitivă și este preferata lui, o ascultă în mașină”, a declarat Teo în cadrul emisiunii pe care o are la Kanal D.
Smiley nu a fost deloc surprins de spusele gazdei sale, Teo. Ba chiar susține că este încântat de opinia numerologului, pentru că acesta și este scopul lui, să transmită un mesaj pozitiv.
„Este adevărat că mai multe persoane mi-au spus că simt o stare de bine când o ascultă. Mesajul melodiei nu se referă la întoarcerea acasă propriuz-zisă, cu mașina sau pe jos. Se referă la întoarcerea la valori, la ceea ce ne reprezintă pe noi ca oameni. Inspirația mea a fost o vorbă de-a tatălui meu:`nu există nu pot, există doar nu vreau. Melodia `Cai verzi pe pereți‘ a fost inspirată de o vorbă a mamei care îmi spunea `nu mai visa la cai verzi pe pereți, pune mâna și învață!`”, a dezvăluit Smiley la rândul lui.

Close
Închide
  Close