MENIU CAUTĂ
, de Simona Josan

Uite care sunt câștigătorii de la Romanian Music Awards!

Distribuie

La categoria ”Best Album Romanian Music Awards” Alexandra Stan, Directia 5, Inna și LaLa Band au fost bătuți de ”Guess Who”, care a câștigat premiul cu albumul – ”Tot Mai Sus”.
Best Dance Romanian Music Awards” a fost luat de Deepside Deejays, iar ca ”Best Female Romanian Music Awards” a fost recunoscută Alexandra Stan Ft. Carlprit , cu piesa 1.000.000.
Publicul a votat și ”Best Hip Hop Romanian Music Awards”, la această categorie câștigând Grasu XXL Ft. Guess Who, cu ”Lala Song”.
Best Male Romanian Music Awards” a fost ”adjudecat” de CRBL – Kboom (Ft. Helena), iar ”Best New Act Romanian Music Awards” de piesa Dalinda a lui Alex Mica.
Categoria ”Best Pop Romanian Music Awards” a fost câștigată de Alex Velea, cu piesa ”Whisper”, iar ”Best Song Romanian Music Awards” de Laurentiu Duta Ft. Andreea Banica – Shining Heart.
Premiul la ”Best Dj Romanian Music Awards” a fost luat de Nick Kamarera & Alinka – Get A Life (Mama Yette), iar ”Best Rock Romanian Music Awards”, de Vunk Ft. Antonia, cu piesa ”Pleacă”.
Cel mai bun site de muzică românesc a fost cel al lui Smiley, smileyonline.ro, iar premiul de excelență a fost luat de Radio Killer.
Nici Connect-R nu a plecat acasă cu mâna goală, el luând premiul la categoria ”Best Performance 2012 RMA”.
Laurențiu Duță a primit premiul special RMA 2012 Life Time Award, ca și casa de producție a lui Smiley, Smiley & Ha Ha Production, care a luat premiul special RMA Best Producer.
La categoria ”Cel mai bun videoclip”, LukOne & deMoga Ft. Liviu Teodorescu au fost câștigătorii, cu piesa ”Electronic Symphony”.
De asemenea, la categoria ”cel mai bun live”, câștigătorii au fost băieții de la ”Voltaj”, iar ”best group” au ieșit Dj. Project și Adela Popescu, cu piesa ”Bun Rămas”.
Inna a fost cea care și-a adjudecat trofeul la categoria ”border breaker RMA”.
Află mai multe pe unica.ro.

Comentarii