MENIU CAUTĂ
02 Feb. 2011 16:17

Uite vedetele care au schimbat bărbat după bărbat, după bărbat…

Distribuie

Unele vedete nu par să se mulţumească cu nimeni şi nimic, astfel incat sar din relaţie in relaţie. Altele, in schimb, nu au noroc in dragoste şi ajung la fel, să schimbe bărbaţii frecvent. Indiferent de motiv, ideea e că sunt femei în showbiz care pot spune că au încercat toate tipologiile masculine... şi nu şi-au găsit încă sufletul pereche.

Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu s-a căsătorit la 18 ani cu Bogdan Rădulescu, dar relaţia nu a mers bine. Apoi, a stat patru ani cu Dan Chişu, dar nici de data aceasta nu şi-a găsit fericirea. S-a căsătorit cu Ştefan Bănică, dar a divorţat de el şi s-a îndrăgostit de omul de afaceri Elan Schwarzenberg. În 2008 a divorţat şi de acesta şi s-a cuplat cu Dani Oţil.

0-330090-adela.jpgAdela Popescu

Recent Adela Popescu, în vârstă de 24 de ani, a început recent o relaţie cu actorul Radu Vâlcan, a treia relaţie serioasă din viaţa actriţei. Înaintea ei, Adela a mai fost cu actorul Dan Bordeianu şi cu omul de afaceri Marius Kalmar. S-a despărţit de ambii din vina lor se pare. Dan Bordeianu mai flirta şi cu alte femei, în timp ce Marius Kalmar nu îi oferea ceea ce îşi dorea în plan sentimental.

0-330092-adelina_pestritu.jpg

 

Adelina Pestriţu

Adelina Pestriţu a divorţat deja de cântăreţul Liviu Vârciu, la vârsta de 23 de ani. Ea nu a stat pe gânduri şi a început o nouă relaţie cu un om de afaceri, George, care-i face toate poftele. Adelina a declarat însă că dacă nici această relaţie nu va funcţiona, plănuieşte să rămână singură o vreme, pentru că nu vrea să schimbe bărbaţii ca pe şosete.

Vezi mai multe vedete care au trecut prin numeroase relaţii de amor, pe Unica.ro.

Comentarii