MENIU CAUTĂ

Ultima apariție în public a Ionelei Prodan. Fetele sale au scos-o la plimbare în curtea spitalului

Distribuie

Anamaria Prodan a anunțat pe Facebook, în seara zilei de luni, 16 aprilie, că mama sa a părăsit această lume. Ultima apariție în public a Ionelei Prodan este chiar în curtea spitalului, alături de fiicele sale.

Ionela Prodan a murit, în vârstă de 70 de ani, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale.

De-a lungul anilor, cântăreața de muzică populară Ionela Prodan a adunat o avere impresionantă.

În luna februarie, solista de muzică populară Ionela Prodan a fost vizitată la spital de fiicele sale, Anamaria și Anca, unde era internată, încă din luna ianuarie, după ce s-a simțit rău.

De altfel, artista era vizitată zilnic de cele două fiice ale sale, Anca venind special din America pentru a fi alături de mama sa.

La începutul lunii februarie a.c., Anamaria și Anca au profitat de vremea frumoasă din Capitală și au scos-o la plimbare pe mama lor, în curtea spitalului.

Ionela Prodan, care a slăbit enorm de mult în ultima perioadă de timp, părea să se simtă mai bine și a fost extrem de zâmbitoare în compania moștenitoarelor sale.

„Plimbărica de prânz ❤️❤️❤️#lovemymom”, scrie Anamaria Prodan, în dreptul imaginii în care apărez alături de mama ei și de sora sa.


Citește și: Taxă controversată într-un proiect al Ministerului Mediului. Sunt vizate proiectele mari care au nevoie de autorizație de mediu


Citește mai multe despre ionela prodan, Deces și Spital pe Libertatea.

Comentarii