De Livia Lixandru,

„Sfidăm legea gravitației cu mișcările pe care le facem”, au declarat membrii unui grup de street workout, înainte a de a-și prezenta momentul în fața juraților.

Sincronizarea și modul în care au pus în scenă ceea ce au pregătit l-au făcut pe Andi Moisescu să declare: “Ați avut momente când am stat cu sufletul la gură”.

Un tânăr pasionat de beatbox s-a pregătit în ultimii 2 ani pentru această șansă. “Românii au talent este singura metodă de a te afirma prin beatbox în România”, a spus el.

Unul dintre concurenți și-a adus mama pe scenă pentru a demonstra că vârsta nu reprezintă o problemă, indiferent de ceea ce îți propui să faci. Momentul lor a fost, bineînțeles, de 10!

Și de această dată, folclorul românesc a fost la înălțime. Un ansamblu a venit din Suceava cu un mesaj clar în minte: “Am venit să dovedim că folclorul autentic poate căpăta aplauze”.

Cei din sală s-au bucurat de fiecare clipă, iar Mihai Petre și-a arătat aprecierea, fără să stea pe gânduri: “Veseli, autentici. Aceasta este definiția armoniei”.

Revenire spectaculoasă pe scena de la PRO TV

Revenirea serii a fost cea a unei concurente care le-a amintit tuturor despre importanța râsului. Ambasadoarea tipului de yoga, care susține concentrarea pe optimism și partea pozitivă a lucrurilor, i-a provocat pe cei prezenți la o serie de exerciții… de râs.

O luptătoare MMA pasionată de belly dance, un american mutat la Focșani care și-a descoperit, recent, dorința de a cânta și alte apariții surprinzătoare au făcut spectacol vineri seara.

Citeşte şi:

Un film cu Russell Crowe ar putea redeschide cinematografele din SUA

Concert drive-in în București. Delia, primul artist care cântă în fața mașinilor. Cât costă un bilet

Câtă încredere au în ambasade: 4 muncitori români din Germania au apelat la autoritățile române, în timp ce 400 au apelat la sindicatele germane

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor