MENIU CAUTĂ

Un destin ca-n filme: A murit pe scenă, sub ochii soţiei

Distribuie

Nu şi-au dorit niciodată să fie pe prima pagină a ziarelor, erau oameni normali sau, cum le plăcea să spună, "nu suntem interesanţi". S-au întâlnit exact la timpul potrivit, când erau deja la "o oarecare maturitate" şi  relaţia lor se baza pe "încredere unul în celălalt", după cum mărturiseau ei înşişi ]ntr/un interviu mai vechi.

Destinul a vrut ca actorul să se stingă sub ochii soţiei, care i-a fost alături o viaţă. O viaţă în care cei doi au jucat în numeroase filme, piese de teatru sau şi-au împărtăşit din experienţa lor tinerilor studenţi de la Facultatea Hyperion, unde cei doi erau profesori.

În momentul în care Emil Hossu a leşinat, alături de el se afla Catrinel Dumitrescu, cei doi pregătindu-se pentru reprezentaţia din această seară, când se juca piesa „Aniversarea”. În ciuda intervenţiilor medicilor, actorul nu a mai putut fi salvat. Totuşi, echipa de la SMURD a rămas pentru a-i acorda îngrijri medicale soţiei lui Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, afectată după aflarea veştii decesului actorului.
” Nu este vorba de o suferinţă gravă a doamnei Hossu, ci mai mult de suport psihic şi moral după aflarea veştii decesului lui Emil Hossu „, a spus coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, potrivit Mediafax.

(Sursa foto: portal.radioiasi.ro)

Citește mai multe despre Emil Hossu pe Libertatea.

Comentarii