MENIU CAUTĂ

Un model cu sindromul Down a defilat pe scenă New York Fashion Week. „Am vrut să arăt lumii că nu există bariere”

Distribuie

Marian Avila, un model de 21 de ani din Spania cu sindrom Down, și-a împlinit visul de a merge la New York Fashion Week datorită unui designer din Atlanta. Avila este din zona Benidorm, în provincia Alicante, în estul Spaniei, pe coasta mediteraneană.

„M-am simțit foarte fericită și mi-a plăcut foarte mult scena”, a spus Avila. „Am vrut să arăt lumii că nu există bariere”, a spus ea, care a fost prezentă la un bal organizat de designerul Talisha White.

„Ea a fost un supermodel ocupat”, a spus White despre atenția Avilei și visul ei în Statele Unite, țara de origine și în întreaga Europă, potrivit dailymail.co.uk.

„Misiunea afacerii mele este de a schimba lumea , la un moment dat, dar știu că nu voi face asta doar făcând  rochii drăguțe . Vor fi femeile care poartă aceste rochii frumoase „, a spus White. „Oamenii ca Marian Avila și Tae McKenzie, care distrug limitele în industria modei”, a mai spus designerul.

„Mă bucur foarte mult pentru ea. Se întâlnește cu Vogue. Se întâlnește cu Harper’s Bazaar. Se întâlnește în diferite showroom-uri, în diferite agenții de modeling”, a spus White.

Tae McKenzie

Avila a defilat alături de modele de toate vârsteșe, inclusiv Tae McKenzie, care folosește un scaun cu rotile.
McKenzie are o formă rară de epilepsie care provoacă accidente vasculare cerebrale.

Ea a declarat pentru WFMY2 că dorește să o facă în New York Fashion Week pentru a încuraja alte femei și fete. „Sunt atât de mulți oameni în situația mea care nu cred că dramele sunt posibile”, a spus ea. Nu e nimic ce nu poți face. Doctorii pot spune un lucru, dar Dumnezeu are întotdeauna ultimul cuvânt „, a adăugat McKenzie.

Citește și

EXCLUSIV/ Adevărul din spatele carierei de fotomodel. O tânără din România strălucește la Milano: „Ți se refuză un job dacă ai cu jumătate de centimetru în plus pe șolduri”

 

Citește mai multe despre model, New York și Sindromul Down pe Libertatea.

Comentarii