Mergi direct la conținut »
UNTOLD 2017 începe mâine, la Cluj-Napoca. Programul complet al festivalului

UNTOLD 2017 începe mâine la Cluj-Napoca și se va încheia duminică, 6 august 2017. Artiști de renume vor urca pe scenele special amenajate pentru evenimentul de amploare ce va avea loc în vară. Afrojack, Armin Van Buuren, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix și Steve Aoki, vin la Cluj- Napoca.Untold 2017 va avea loc între 3 şi 6 august, iar organizatorii se așteaptă ca festivalul să fie declarat sold out, după participarea a 320.000 de persoane. Anul acesta vor fi 10 scene, cu două mai multe decât anul trecut, renunţându-se la scena din Piaţa Unirii.

“Am investit peste 10 milioane de euro în experienţa Untold. Am crescut cu 50% bugetul alocat artiştilor. Bugetul este cel mai mare de până acum, cu 3 milioane de euro mai mare decât anul trecut. Avem artişti şi mai mulţi, peste 200 anunţaţi şi mai urmează. Anual facem un top pentru a vedea preferinţele publicului. Desfăşurăm anual un top cu preferinţele fanilor şi încercăm să le satisfacem dorinţele. Untold nu mai este doar muzică, ci şi o experienţă aparte şi, din fericire, acesta este feedbackul artiştilor, cum este Armin van Buuren. El a spus că la Cluj are cel mai bun show, Martin Garrix spunea că aşteaptă festivalul «nebun» de la Untold, iar pentru noi descrierea aceasta de nebun este un feedback foarte bun. Pentru bugetul investit, este cea mai înaltă experienţă pe care o poate trăi un tânăr în România, ne dorim cei mai buni artişti, cea mai bună producţie. Ne aşteptăm să fie cea mai bună experienţă de până acum la Untold”, a declarat miercuri, 21 iunie, managerul festivalului, Bogdan Buta, într-o conferinţă de presă la Cluj.

Medicul militar Mihai Mărginean: „Pacienții sunt niște eroi. Hai să ne imaginăm cum se vede terapia intensivă prin ochii lor”
Recomandări

Medicul militar Mihai Mărginean: „Pacienții sunt niște eroi. Hai să ne imaginăm cum se vede terapia intensivă prin ochii lor”

 

UNTOLD 2017. Programul complet

UNTOLD 2017. Programul complet

UNTOLD 2017. Programul complet

JOI: Hardwell, Axwell&Ingrosso, MØ, Charli XCX, Dillon Francis, Sven Vath, Dubfire plus mulți alții.

VINERI: Ellie Goulding, Dimitri Vegas&Like Mike, Tujamo, Jasmine Thompson, Don Diablo, Lost Frequencies, Solomon plus mulți alții.

SÂMBĂTĂ: Armin van Buuren, Marshmello, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James&Ryan Marciano, Sander van Doorn, Loco Dice, Chris Liebing plus mulți alții.

DUMINICĂ: Martin Garrix, Afrojack, Steve Aoki, Alan Walker, Example&DJ Wire, Redfoo, Jamie Jones, Steve Lawler plus mulți alții.

Doi jurnaliști polemizează în legătură cu românii din diaspora. „Nu sunt «sclavi» și nici «mână de lucru ieftină»”
Recomandări

Doi jurnaliști polemizează în legătură cu românii din diaspora. „Nu sunt «sclavi» și nici «mână de lucru ieftină»”

 

UNTOLD 2017. Cât costă biletele

Abonamentul pentru concertele din toate cele patru zile ale festivalului va costa 333 de lei. Totodată, prețul pentru o singură zi la UNTOLD 2017 va fi de 200 de lei.

Doar fanii înregistraţi pe untold.com vor avea ocazia să-şi achiziţioneze primele 5.000 de abonamente la preţul special de 333 de lei plus taxe, sau unul din biletele de o zi, la preţul special de 200 de lei plus taxe.

Abonamentele la preţul întreg de 550 de lei plus taxe şi biletele de o zi la preţul de 250 de lei plus taxe vor fi disponibile doar din 2017.

Tot vineri vor fi puse în vânzare şi abonamentele VIP. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, funcţional începând cu data de 25 noiembrie, ora 18.00, prin care va putea achiziţiona maximum patru abonamente. Cei care nu s-au preînregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului.

Ce s-a întâmplat la UNTOLD în 2016

UNTOLD 2016 a avut loc în perioada 4-7 august şi a strâns în cele patru zile peste 300.000 de participanţi. Pe scenele festivalului au urcat peste 150 de artiști internaționali de renume.

INTERVIU | Ambasadorul Emil Hurezeanu: Germania are cel mai mare număr de vindecări din lume dintre pacienții cu coronavirus
Recomandări

INTERVIU | Ambasadorul Emil Hurezeanu: Germania are cel mai mare număr de vindecări din lume dintre pacienții cu coronavirus

 

În 2016, impactul financiar generat de festivalul UNTOLD a însemnat peste 35 de milioane de euro atraşi în comunitatea clujeană. Din cei peste 300.000 de fani, 25 % au fost din judeţul Cluj, 65 % din întreaga Românie şi 10 % din străinătate, reprezentând peste 30.000 de turişti în cele patru zile. Cei mai mulţi festivalieri de peste hotare au venit din Marea Britanie, urmaţi de cei din Statele Unite ale Americii, Olanda şi Germania.

UNTOLD a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.


Internat de urgență! Fostul portar al Generației de aur a făcut criză la mare

Close
Închide
  Close