Mergi direct la conținut »
Vai de fundul ei! Alexandra Stan a reinventat blugii cu vedere la posterior/ FOTO HOT!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vai de fundul ei! Alexandra Stan a reinventat blugii cu vedere la posterior/ FOTO HOT!

Vai de fundul ei! Alexandra Stan a reinventat blugii cu vedere la posterior/ FOTO HOT!

Diva pop Alexandra Stan scoate la rampă faimoșii blugi cu vedere la șezut, făcuți celebrii de cele mai sexy starlete ale anilor 2000, Trident, au devenit cunoscute în întrega țară, mai cunoscute decât însăși muzica lor.

De Florian Gheorghe,

mondenonline.ro

Constanțeanca, cea mai frumoasă româncă pe scenele internaționale, revine în actualitatea muzicală cu un videoclip aparte, filmat împreună cu Criss Baziny, la piesa ”Au gust zilele”, în care scoate la rampă într-un mod inedit, sexozitatea sa, prin niște jeanși ”sfâșiați” destul de bine, care lasă o amplă vedere la posterior.

Solista care a debutat la  Festivalul de la Mamaia și unde nu a primit niciun premiu notabil, Alexandra Stan s-a afirmat odată cu apariția sa pe piaţa occidental prin single-ul ”Lollipop” (2009). Adevăratul succes l-a întâlnit datorită piesei ”Saxobeat”, locul 1 în majoritatea clasamentelor muzicale europene şi nord americane dedicate muzicii de discotecă.

2 Screen Shot 2016-08-10 at 16.14.42

Close
Închide
  Close