Dacă mai multe de jumătate din viața sa a fost prezent pe scene cu acordeonul în brațe, a venit vremea ca, la 45 de ani, să învețe și să danseze. Îndrăgostiți lulea, proaspăt căsătoriții îi îndeamnă pe toți cunoscuții lor, prin propriul exemplu, să lase inhibițiile deoparte și să se descopere în pași de dans.

”Dansurile de societate, în special tangoul, se leagă de la un pas la altul, la fel și viața. Mă duc la dans cu plăcere, l-am descoperit datorită Irinei  și nu îmi este rușine de asta. Îți dă o stare specială experimentezi stări, trăiri, atitudini. Este și un mod plăcut de a face mișcare și reflectă bine apropierea noastră și ne îndeamnă să nu ne întâlnim doar acasă”, povestește artistul, vedeta școlii de dans din cartierul său, în Nordul Capitalei.

Vali Crăciunescu se duce la cursuri de tango

VIDEO EXCLUSIV/Viața în pași de tango! Vali Crăciunescu își urmează soția la cursuri de dans de societateIrina și Vali s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut, oficializând o relație ce durează de ani buni.Nunta a fost una ce s-a desfășurat într-o intimitate și discreție maximă, la un hotel din buricul Capitalei și, de la  nuntă, proaspăt căsătoriții au plecat direct la aeroport, grăbiți parcă să ajungă în luna de miere, pe care au petrecut-o în Barcelona.

 

CITESTE SI EXCLUSIV/Andreea Marin îi predă fiicei sale lecții de pian: “Sunt cam severă, recunosc!”

 

VIDEO EXCLUSIV/Viața în pași de tango! Vali Crăciunescu își urmează soția la cursuri de dans de societate

 

Urmărește-ne pe Google News