Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Au furat startul! Vedetele de la Hollywood au împodobit brazii. La fel, Melania Trump, la Casa Albă

Au furat startul! Vedetele de la Hollywood au împodobit brazii. La fel, Melania Trump, la Casa Albă

Spiritul sărbătorilor a pătruns în casele multor vedete de la Hollywood, care au dat zor să împodobească bradul și să așeze decorațiunile, ca să dea un aer de sărbătoare casei lor. Iată ce culori au ales ele pentru pomul de Crăciun.

De Petre Dobrescu,

Brooke Shields e implicată în activitățile școlare ale fetelor sale, așa că înainte de a decora bradul de acasă, s-a apucat să-l împodobească pe cel din incinta școlii unde învață Rowan Francis și Grier Hammond. Actrița de 53 de ani a așezat în pom fundițe roz, inimioare și fulgi de zăpadă argintii, globuri roșii și păsări… tot roșii.

Jennifer Lopez are ajutoare de nădejde la împodobirea bradului: copiii ei, Maximilian și Emme, și una dintre fetele iubitului ei, jucătorul de baseball Alex Rodriguez. Vedeta de 49 de ani are în living un brad natural uriaș, pe care se pare că-l va decora exclusiv cu roșu. Ușor bizară e alegerea trandafirilor pe post de decorațiuni, dar, până la urmă, J.Lo a fost mereu mai… excentrică.

Și la Casa Albă s-a dat startul împodobirii brazilor, iar Melania Trump nu putea rata o ședință foto tematică. Prima Doamnă se poartă cu mănuși, la propriu, cu globurile fine, din sticlă, pe care le așază în pomii naturali ce împânzesc holurile reședinței prezidențiale din Washington.

Cântăreața Gwen Stefani n-a pierdut mult timp cu decorațiunilre – bradul ei are câteva globuri verzi și multe luminițe, însă a avut grijă să se îmbrace în ton cu sărbătorile. Se pare că e pregătită pentru venirea lui Moș Crăciun, deși mai sunt vreo zece zile până atunci.

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro
Recomandări

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro

La soare te poți uita, dar la bradul ei, ba! Pasionată de tot ce strălucește, extravaganta divă Mariah Carey a împodobit un brad auriu cu globuri de toate culorile. A avut însă grijă ca măcar rochia de pe ea să amintească de culoarea Crăciunului, roșu.

Donatella Versace și-a decorat nu doar bradul, ci și cățelul! celebrul designer a ales numai ornamente albe și aurii pentru acest Crăciun.

Foto: Northfoto


VIDEO/ Fuego se pregătește să împodobească bradul. „Crăciunul e cea mai frumoasă sărbătoare a copilăriei mele”

Close
Închide
  Close