De Cristina Ologeanu,

Poliţiştii cred ca hoţul a fost singur

“Poliţiştii mi-au spus ca e vorba de un singur hoţ, pe care îl urmaresc de ceva vreme si care, în aceeasi noapte, a mai spart câteva case”, a adaugat artistul.
Şi ei au fost vizitaţi în toiul nopţii!

Bodo a rămas fără şase ceasuri

Recent, şi vocalistul trupei Proconsul a “beneficiat de vizita” unui hoţ. Vecin de cartier cu Daniel Robu, Bodo a fost jefuit în acelasi mod. “Eram cu soia mea în casa si dormeam, nu am auzit nimic. Mam trezit si casa era ravasita. Mi-au furat sase ceasuri foarte valoroase. Am înţeles ca au mai fost trei incidente asemanatoare în zona, unul chiar la vecinul meu”, a declarat Bodo pentru Libertatea.

Sexy Braileanca a fost pe faza

Şi vedeta de filme XXX Sexy Braileanca, pe numele ei real Florina Mihaila, a fost vizitata de hoi: “Mai muli barbaţi au încercat sa intre peste mine, desi stiau ca sunt acasa. M-am speriat foarte tare, am vrut sa sar de la balcon de frica. Am scapat de ei abia când a sosit poliţia!”.

Adrian Iovan a omorât, în 2005, un hoţ, dar tot n-a scapat de ei

Adrian Iovan, fostul soţ al designerului Romania Iovan, nu a scapat de blestemul hoţilor nici după ce s-a mutat din Bucuresti într-o vila din Otopeni, judeul Ilfov. În urma cu câteva saptamâni, într-o noapte, pilotul a fost calcat de infractori necunoscui, care i-au furat din curtea casei un generator urias, greu de 180 de kilograme. Poliţia îi caută şi acum pe bandiţi, iar Iovan aşteaptă sa încaseze contravaloarea generatorului electric, care, spune el, era asigurat. Dupa incident, pilotul, si-a transformat casa într-o adevarata fortarea a, pe care a captusit-o cu senzori de miscare si camere de luat vederi, echipamente sofisticate, de ultima generaie, menite sa-l pazeasca de alte vizite neplacute ale infractorilor. În 2005, Iovan a devenit faimos dupa ce si-a facut dreptate singur: a împuscat un ho, în vârsta de 27 de ani, care a patruns în vila din Primaverii, unde locuia împreuna cu fosta lui soţie, Romania.

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur