MENIU CAUTĂ
03 Iul. 2013 11:37 , de Adrian Văduva

Veste îngrozitoare pentru Alexandra Stan. Vezi ce s-a întâmplat!

Distribuie

Avocatul Alexandrei Stan a declarat pentru ziarulring că artista este obligată să-şi amâne pe termen nedeterminat revenirea pe scenă. Apărătorul artistei spune că aceasta nu şi-a revenit încă din cauza bătăii primite de la impresarul său şi, prin urmare, Alexandra că nu este încă pregătită să-şi continue proiectele muzicale.
„Alexandra nu a intrat într-un ritm normal. Ea e încă în perioada de recuperare şi va mai dura ceva până când se va reface, astfel încât să-şi poată face apariţia în public. Proiectele sunt în continuare, nu le neglijează, însă mai are nevoie de repaus şi de recuperare. (…) Uşor nu i-a fost”, a declarat avocatul Alexandrei.
Alexandra Stan a fost bătută crunt pe 15 iunie de managerul ei, din cauza unor discuţii legate legate de bani. Artista a reuşit să coboare din automobile, însă Marcel Prodan a continuat să fie violent şi pe marginea drumului. Solista a fost scăpată din mâinile managerului ei de un echipaj al poliţiei care se afla în acel moment în zonă.
După incidentul violent, managerul Alexandrei a postat pe Facebook, tot pe 15 iunie, un anunț fals care să justifice absențele ei de la concertele programate pentru acel weekend.
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii