MENIU CAUTĂ
05 Iul. 2013 20:15 , de Alina Dan

VESTE ŞOC pentru Alexandra Stan. Avocatul acesteia VINE CU LĂMURIRI

Distribuie

Potrivit lui Marius Nada, avocatul Alexandrei, medicii i-au interzis acesteia să mai participe, pe o perioadă nedeterminată, la concerte. Cântăreaţa este obligată să rămână în repaos total, nu are voie să stea în zgomot puternic, din cauza problemelor serioase la ureche şi la ochiul lovit.
„Alexandra se află într-o perioadă de recuperare. În urma externării din spital i s-a recomandat cu tărie de către medici să se detaşeze un pic de cotidian, să stea cât mai multe departe de orice medii care ar putea să o afecteze pe de o parte psihic, pe de altă parte din celelalte puncte de vedere, pentru că de aceea a şi stat internată. I s-a recomandat cu fermitate să nu mai aibă în activitatea asta evenimente artistice de genul concertelor sau al altora în cadrul cărora să cânte sau să-şi folosească vocea într-o altă manieră” a declarat la Acces Direct avocatul Marius Nada.
În ceea ce priveşte perioada de retragere a Alexandrei Stan de pe piaţa muzicală, acesta a subliniat că va dura „atâta timp cât va fi nevoie pentru recuperarea ei medicală”.
Pe lângă problemele de la urechea şi ochiul drept, care au fost lovite puternic de Marcel Prodan, Marius Nada dezvăluie că Alexandra are probleme şi la gât, acesta fiind şi motivul pentru care i s-a recomandat pauza vocală.
„Se află în stre de şoc postraumatic şi, tocmai de aceea, stare aei de spirit nu este una tocmai bună”, a completat avocatul.
CITIŢI ŞI : Alexandra Stan are MARI PROBLEME DE SĂNĂTATE. Uite CU CE S-A ALES de pe urma bătăilor lui Marcel Prodan Alexandra Stan, criticată dur de o cântăreaţă celebră: «Eu pe ea o acuz… S-a plâns că a fost o sclavă, dar a fost mai rău de atât, a fost trimisă la produs»

Comentarii