Mergi direct la conținut »
Vestea tristă dată de Cătălin Moroșanu. “Vreau să-mi iau rămas bun de la toţi “
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vestea tristă dată de Cătălin Moroșanu. “Vreau să-mi iau rămas bun de la toţi “

Vestea tristă dată de Cătălin Moroșanu. “Vreau să-mi iau rămas bun de la toţi “

 Vestea tristă dată de Cătălin Moroșanu. Sportivul a vorbit despre retragere și a ținut să își ia rămas bun de la toți cei care îl iubesc.

Invitat în cadrul emisiunii ” Agenția Vip” Cătălin Moroşanu a mărturisit când vrea să se retragă, dar şi ce planuri are.

„Sunt sătul de atâtea bătai. Vreau să-mi iau rămas bun de la toţi fanii mei. Vreau să fac câte un meci în fiecare zonă a ţării şi trei meciuri în diasporă. Vreau să mă retrag în glorie, frumos, să-mi iau rămas bun de la toţi românii. Şi fotbaliştii s-au retras. Gata, s-a terminat povestea frumoasă. Eu cred că la finalul lui 2019 mă voi retrage, începutul lui 2020 mă voi retrage din acest sport, dar voi rămâne promotor”, a spus Cătălin Moroşanu la Antena Stars. Recent, Cătălin Moroșanu, supranumit “Moartea din Carpați”, a fost prezent în platoul unei emisiuni de televiziune, unde și-a amintit de primii bani pe care i-a căștigat după ce a devenit vedetă.

Citește și

Fratele lui Cătălin Moroșanu a fost reținut! A dat o „gaură” de milioane de euro

 

Close
Închide
  Close