MENIU CAUTĂ
14 Aug. 2001 21:00

Viata de crainic sportiv la postul de televiziune Romania 1

Distribuie

Vlad Enachescu este, la doar 26 de ani, unul dintre cei mai „curtati” comentatori sportivi. S-a nascut la Cluj si sigur aceasta este explicatia pentru faptul ca nu prea isi iese din pepeni.
Tatal sau, dirijorul Voicu Enachescu, spera ca Vlad ii va calca pe urme, abordand cariera muzicala, insa nu la acelasi lucru visa si mostenitorul lui. Bietul baiat s-a chinuit vreo cinci ani cu pianul, dupa care a preferat sa se inscrie la baschet, disciplina sportiva care i-a adus numai satisfactii.
A ajuns in televiziune (Romania 1) si a reusit sa se faca cunoscut, nu insa fara multa munca, ambitie si pasiune. Cand vrea sa scape de stres il provoaca pe amicul sau, Cosmin Cernat, la o partida de baschet, dupa care se racoresc cu o bere.
Cand vine vorba de starea lui civila, Vlad spune doar atat: „Nu sunt casatorit si nici nu pot sa ma insor acum, fiindca iubita mea e departe, in America, la studii. Ne vedem de vreo doua ori pe an si de fiecare data merg eu la ea”.
Nu s-a indragostit de nici o sportiva: „Oricum, multe femei care practica sportul se dezvolta poate mult prea mult. Gimnastele raman mici de statura, inotatoarele ajung prea late in spate, iar atletele sunt slabute si osoase. Nu stiu daca as putea sa ma indragostesc de una dintre ele, dar le stimez enorm pentru performantele lor”, marturiseste Vlad Enachescu.

Comentarii