Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Vica Blochina a vorbit la Interviurile Libertatea LIVE despre experiența trăită în Asia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Vica Blochina a vorbit la Interviurile Libertatea LIVE despre experiența trăită în Asia

VIDEO/ Vica Blochina a vorbit la Interviurile Libertatea LIVE despre experiența trăită în Asia

Proaspăt întoarsă din Asia, Vica Blochina a venit la Libertatea Live să povestească întâmplările prin care a trecut.

A fost vorba despre provocări fizice, dar mai ales despre cele psihice. Vica a fost în echipă cu Daniela Crudu și, cu un euro pe zi, cele două au fost nevoite să se descurce și să-și găsească mâncare, cazare și transport.  Vica și Daniela i-au cucerit în mod clar pe asiatici. Au reușit să se împrietenească cu mai toți șoferii, care au acceptat să le ajute în mod gratuit. După ce ajungeau la destinație, aproape toți își doreau să se fotografieze alături de ele, chiar dacă nu știau cine sunt.

Totuși, au existat și momente tensionate, suferințe fizice, ba chiar certuri.

Vica a recunoscut că a avut parte permanent de surprize și că nimic n-a fost cum s-a așteptat.  ,,Totul a fost nou, niciodată nu știam la ce să mă aștept,” avea să declare Vica la întoarcere.  Ea a recunoscut că  standardul ridicat al competiției a apăsat constant accelerația fiecărui concurent.

Despre cum au marcat-o toate experiențele de pe parcursul emisiunii-concurs Asia Express, Vica a vorbit pe larg în studioul Libertatea.

Close
Închide
  Close