Mergi direct la conținut »
VIDEO | Adelina Pestrițu exclude vacanțele în afara țării cu fetița ei! „Se poate întâmpla orice”
Entertainment Libertatea > Entertainment

VIDEO | Adelina Pestrițu exclude vacanțele în afara țării cu fetița ei! „Se poate întâmpla orice”

Adelina Pestrițu consideră că fiica sa, Zenaida, în vârstă de nouă luni, este momentan prea mică pentru a-și permite să o ia într-un un concediu în afara granițelor.

De Ana Maria Păsat,

Adelina Pestrițu a bifat vacanțe de lux, fie în țări exotice, fie în Europa. Îi place să călătorească. Și să cunoască lumea! Doar că, după nașterea fetiței sale, planurile s-au schimbat. Vedeta a rărit deplasările peste hotare, pentru a nu o priva pe fetița sa, Zenaida, de absența ei pentru prea mult timp.

Adelina Pestrițu exclude vacanțele externe cu fetița

Adelina Pestrițu spune că fiica sa e prea mică pentru o vacanță peste hotare

Fosta prezentatoare TV, care zilele trecute a tras o fugă la mare împreună cu viitorul său soț, consideră că este prea devreme să-și ia copila în vacanțe în afara granițelor, dat fiind faptul că micuța are doar nouă luni.

“O să tot mergem la mare, pentru că nașii noștri sunt din Constanța. Ne simțim mult mai confortabil să petrecem vacanța în trei în țară, având în vedere că are doar nouă luni. Și se poate întâmpla orice. O febră, de exemplu. Nu ar fi o problemă că ar face febră, ci panica vizavi de faptul că ești pe o insulă, de exemplu, și nu ai doctor”, a declarat Adelina pentru Libertatea.

Chiar la începutul anului, bruneta a trecut prin momente de panică, fiind nevoită să se interneze cu fiica sa în spital, din cauza unei răceli.

Vacanțe afară doar cu viitorul soț

Faptul că nu are în plan încă o vacanța cu Zenaida Maria peste hotare nu o împiedică însă pe Adelina să-și facă planuri de călătorii alături de viitorul său soț, Virgil Șteblea, cu care se va căsători în această vară. De pildă, toamna trecută, imediat după botezul fetiței, cei doi au plecat într-o vacanță în Dubai, pusă la cale chiar de vedetă, pentru a-și surprinde iubitul de ziua lui de naștere. Micuța a rămas acasă, în grija bunicilor.

CITEȘTE ȘI:

DOSARUL REVOLUȚIEI | Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea: „Tu nu m-ai lăsat să-l termin! Acum o să ne termine el pe noi”

Close
Închide
  Close