Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Amalia Enache e recunoscătoare că lucrează seara:
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Amalia Enache e recunoscătoare că lucrează seara: "În fiecare zi merg în parc cu copilul"

VIDEO/ Amalia Enache e recunoscătoare că lucrează seara: „În fiecare zi merg în parc cu copilul”

Amalia Enache spune că ar opri timpul în loc, pentru a se bucura cât mai mult de această perioadă, în care fiica sa a început să lege propoziții. Știrista, care s-a întors recent, la PRO TV, se consideră o norocoasă, pentru că nu se află în categoria mamelor cărora jobul le ocupă toată ziua.

De Ana Maria Păsat,

De mai bine de doi ani, de când în viața sa a apărut micuța Alma, programul Amaliei Enache s-a schimbat în totalitate. Copila este centrul universului său și vedeta petrece cam toată ziua în compania micuței.

„Sunt o mamă care în fiecare zi merge în parc cu copilul. Vârsta asta e așa frumoasă, că aș ține timpul în loc! De când a început să lege propoziții, parcă aș mai ține puțin această perioadă. Mi-aș dori să nu treacă așa repede”, a declarat vedeta PRO TV pentru Libertatea.

Amalia Enache se consideră o norocoasă tocmai pentru că are ocazia să stea aproape zi și noapte cu copila sa.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am mai mult timp ca alte mame. Am serviciu seara. Atunci prezint știrile și mă duc la muncă. Chiar dacă după aceea nu pot dormi suficient, important este că avem foarte mult timp liber. Și tot timpul îl petrecem împreună”, a adăugat ea.

Prezentatoarea TV nu a ascuns faptul că evită să-și ducă fiica în parcurile de distracții, ca să o dea în roată și în alte mașinării.

„Îmi este îngrozitor de frică de roată. Orice distracție, dacă se poate, să fie cu picioarele de pământ!”.

Fetița ei crede că toate mamele apar la televizor

În ceea ce o privește pe Alma, fiica Amaliei Enache, copila nu este deloc impresionată de faptul că mama sa apare la televizor. Crede că e ceva normal.

„Nu o impresionează. I se pare atât de firesc că mami merge la serviciu la TV, încât crede că toate mamele apar la televizor”, ne-a explicat Amalia.


Un județ din România și-ar putea schimba numele în scurt timp. Motivul din spatele deciziei  

 
 
Close
Close
Închide