Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV / După două luni de relație, pilotul Cătălin Cazacu recunoaște: “Unde sunt doi, trebuie să fie un șef! E bine ca Denisa să...
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV / După două luni de relație, pilotul Cătălin Cazacu recunoaște: “Unde sunt doi, trebuie să fie un șef! E bine ca Denisa să..."

VIDEO EXCLUSIV / După două luni de relație, pilotul Cătălin Cazacu recunoaște: “Unde sunt doi, trebuie să fie un șef! E bine ca Denisa să…”

Denisa Tănase de la Bambi și pilotul Cătălin Cazacu formează cel mai nou cuplu din showbiz, ca urmare a unui flirt la 10.000 metri altitudine, într-o cursă spre Dubai.

De Andreea Archip,

Deși povestea lor de dragoste a debutat în urmă cu două luni, Denisa de la Bambi si Cătălin Cazacu au impresia că se știu de o viață. Mai mult, pilotul i-a dat mână liberă artistei să organizeze în detaliu prima lor vacanță, chiar dacă va fi într-o formulă extinsă, alături de prietenii lui.

Cătălin Cazacu merge pe mâna iubitei sale

“Denisa va alege, unde sunt doi trebuie să fie un șef și atunci e bine ca ea să ia deciziile. Legat de vacanțe, are mult mai multă experiență decât mine, am făcut sport toată viața și am ratat vacanțele”, a declarat, pentru Libertatea, Cătălin Cazacu.

CATALIN CAZACU

Catalin Cazacu

Măgulită de mărturisirea lui, Denisa a recunoscut că au de recuperat la acest capitol. “Mie îmi place foarte mult să călătoresc, practic investești în amintiri, orice altceva ți-ai cumpăra se deteriorează la un moment dat”, a precizat ea.

FOTO: Dumitru Angelescu

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV. Denisa de la Bambi și Cătălin Cazacu dezvăluie în premieră cum s-au cunoscut. Flirt la 10.000 de metri altitudine

 

 

Close
Închide
  Close