Mergi direct la conținut »
VIDEO/ După două operații la piciorul drept, Giulia Anghelescu schiază numai cu orteză
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ După două operații la piciorul drept, Giulia Anghelescu schiază numai cu orteză

VIDEO/ După două operații la piciorul drept, Giulia Anghelescu schiază numai cu orteză

Giulia Anghelescu a ales să-și înceapă anul cu o vacanță la munte, alături de soțul ei, Vlad Huidu, și de cei doi copii, Antonia Sabina și Eduard Mikael. Cântăreața, partenerul ei de viață și Antonia sunt deja împătimiți ai sporturilor de iarnă, iar acum, Giulia vrea ca și juniorul familiei să deprindă tainele schiului.

Giulia este pasionată de schi, cu toate că acest sport i-a cauzat serioase probleme de sănătate în urmă cu câțiva ani.

Cântăreața a ales o stațiune montană din România, unde se distrează alături de soț și de cei doi copii ai lor, pe pârtii, bucurându-se de zăpadă.

„Am două operații la genunchiul drept, din cauza schiului, dar asta nu mă împiedică să mă duc din nou. Nu mai am nici o interdicție, pot să schiez liniștită, dar schiez cu orteză de fiecare dată.

Nu mă resimt, am avut două operații reușite, slavă Domnului! Atunci, au fost niște accidentări banale, cărora nu le-am dat prea mare importanță și tocmai de aceea, pentru că nu le-am dat importanță și am schiat în continuare destul de mult, s-au agravat”, a declarat, pentru Libertatea, vedeta.

Fiul ei și al lui Vlad Huidu a luat deja primele lecții de schi, artista fiind extrem de încântată de acest lucru. „Cea mare schiază, Mika va fi anul acesta prima dată pe schiuri, să vedem cum ne descurcăm. Soțul schiază cel mai mult și cel mai bine dintre toți”, a precizat Giulia.

Citeste si:

Previziuni Urania pentru perioada 5- 11 ianuarie 2019. Luna Nouă în Capricorn. Venus va intra în zodia Săgetătorului

Close
Închide
  Close