Mergi direct la conținut »
VIDEO | Eugenia Șerban are program, pe 1 iunie, cu fiul ei de 26 de ani. “Va rămâne mereu copilul meu”
Entertainment Libertatea > Entertainment > VIDEO | Eugenia Șerban are program, pe 1 iunie, cu fiul ei de 26 de ani. “Va rămâne mereu copilul meu”

VIDEO | Eugenia Șerban are program, pe 1 iunie, cu fiul ei de 26 de ani. “Va rămâne mereu copilul meu”

Nevoită să petreacă ani buni fără fiul ei, Lorans, plecat la studii peste hotare, Eugenia Șerban recuperează acum timpul pierdut. Actrița spune că Ziua Copilului e una specială, chiar dacă fiul ei e mare, și o sărbătoresc mereu împreună.

De Ana Maria Păsat,

Eugenia Șerban a divorțat încă de când fiul său, Lorans, abia trecuse de doi anișori. De atunci, i-a fost și mamă, și tată, până când acesta a crescut și și-a luat zborul în căutarea unui viitor mai bun, peste hotare.

Eugenia Șerban are program, pe 1 iunie, cu fiul ei de 26 de ani

Eugenia Șerban recuperează timpul pierdut cu fiul său

După mulți ani petrecuți la Praga, timp în care mama și fiul s-au văzut o dată la 6 luni, Lorans s-a întors în țară, astfel că actrița are acum ocazia să recupere timpul petrecut departe de acesta. Și, chiar dacă tânărul are 26 de ani, Eugenia Șerban păstrează și acum tradiția de a petrece 1 iunie cu el.

“De 1 Iunie, pe vremea noastră, și noi făceam cam ce fac și copiii astăzi, dar la alt nivel. Mama ne îmbrăca în haine de sărbătoare și mergeam în parc, obligatoriu. Toate zilele mereu au fost frumoase, până când fiul meu a plecat de acasă. Dar va rămâne mereu copilul meu și sărbătorim, indiferent de vârstă. Acum, că e mai mare, și s-a întors acasă, de Ziua Copilului luăm prânzul împreună”, a declarat actrița pentru Libertatea.

Duce dorul serialelor

Eugenia Șerban, prima femeie care a filmat scene de sex cu o altă femeie într-un film românesc, “Dulcea saună a morții”, a devenit cunoscută marii mase datorită unor seriale, “Inimă de țigan” și “Aniela”. Azi, deși are în față o vară plină în spectacole de teatru, spune că duce dorul acestor telenovele.

“Fac meseria asta de 30 de ani. E o meserie pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. Fiecare rol a avut impactul lui asupra sufletului meu. Mi-aș dori foarte mult un serial TV, dar se pare că-n perioada asta nu or să fie. Pe de altă parte, am multe turnee, scot un spectacol nou”, ne-a mărturisit ea.

CITEȘTE ȘI:

Mesajul Papei Francisc către jurnaliștii care l-au însoțit în avion

 

Close
Închide
  Close