MENIU CAUTĂ
27 Iul. 2017 23:23 , de Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV/ Cezar Ouatu a făcut anunțul. Se va căsători în viitorul apropiat!

Distribuie

Cezar Ouatu a făcut anunțul, după ce s-a afișat în public, la un eveniment monden, alături de viitoarea sa soție. Artistul a spus că-și dorește o familie cu femeia pe care o iubește intens.

Chiar dacă în trecut a trecut printr-o experiență nu tocmai plăcută, atunci când a fost părăsit de femeia pe care o ceruse de soție, Cezar Ouatu își face din nou planuri fe căsătorie.

Artistul a anunțat că iubește și că-și dorește să-și întemeieze o familie.

”E apogeul experiențeii și maturității mele sentimentale. Și nu mă voi căsători pentru că așa trebuie, să ajungi la biserică. Eu cred mai mult în acea conexiune puternică ce dă naștere la copii, cred în relația puternică cu femeia pe care o iubesc. Mulți se căsătoresc de formă, iar apoi nimic. Actualmente iubesc. E o fată de care mă leagă ceva momente și ani buni. Am ajuns la o maturitate în care pot să-mi doresc cu capul sus acest lucru, îmi doresc o familie, o viață normală. Și da, recunosc asta, chiar dacă noi, ca persoane publice ne fofilăm de multe ori!”, a mărturisit artistul pentru Libertatea.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Irinel face tot ce poate să-i aline Irinei dorul de mamă! Moni și-a exclus fiica din toate planurile!

Cerere în căsătorie într-un mod romantic

Cezar Ouatu a mai spus că încă nu a cerut-o pe Loredana, actuala sa parteneră în căsătorie, dar că se pregătește de acest lucru.

”Am mai multe repere, o imaginație bogată și fantezie cât cuprinde. Sunt romantic, chiar dacă mi se spune că nu par. Cu practica însă e mai greu. Practica ne omoară. Dar cu Dumnezeu înainte, cred în acest sentiment superb”, a adăugat artistul referindu-se la acel moment.


Un numerolog face dezvăluiri șocante despre familia Denisei Manelista. „E ceva în neregulă. E vorba de un blestem”

Citește mai multe despre Cezar Ouatu pe Libertatea.

Comentarii