MENIU CAUTĂ
29 Aug. 2017 23:30 , de Cătălin Schipor

VIDEO EXCLUSIV | Daniel Iordăchioaie, suflet de rocker în ”ambalaj” de hip-hoper. ”You ain’t nothing but a hound dog!”

Distribuie

Daniel Iordachioaie este o apariție cu totul aparte pe scena muzicală din România. Iubitor și interpret de rock, artistul se afișează la spectacole în ținute care nu au nicio legătură cu mesajul transmis de ceea ce interpretează.

Ajuns la vârsta de 49 de ani, Daniel Iordăchioaie, care s-a luptat cu o boală cruntă, este total diferit din punct de vedere vestimentar față de anii când debuta pe scena artistică din România.

Daniel Iordăchioaie, care a fost căsătorit cu Nouria Nouri, cu care are doi copii, s-a făcut remarcat în anii ’80, la Festivalul de la Mamaia, acolo unde a impresionat publicul cu apariția sa, la costum, cu papion și cu un look și un joc de scenă care amintea de regele rock-and-roll-ului Elvis Presley.

De altfel, rock-ul a fost și a rămas una dintre pasiunile sale, chiar și melodiile pe care le-a interpretat recent la un concert care a avut loc la Cazinoul din Mamaia fiind în același stil. Cu un mic amendament, însă: vestimentația purtată de Daniel Iordăchioaie cel de acum nu are nicio legătură cu ceea ce interpretează.

Artistul a purtat pe scenă o ținută de culoare albă, cu pantaloni largi în partea de sus și o bluză foarte lungă, adecvate mai degrabă cântăreților de hip-hop.


VIDEO | Corina Chiriac, dezvăluiri incredibile după 30 de ani. Ce mesaj era ascuns, de fapt, în versurile melodiei ”Rața”


 

Citește mai multe despre Daniel Iordachioaie, look, rocker și tinuta pe Libertatea.

Comentarii