MENIU CAUTĂ

Video EXCLUSIV/Maria Constantin face mărturisiri din… bucătărie. Gătește mama în locul ei!

Distribuie

Artista va petrece în familie. Maria Constantin face mărturisiri în ceea ce privește programul său de sărbători.

Pe vremea când era căsătorită cu Marcel Toader, nu de puține ori, Maria Constantin își arăta talentul său în bucătărie.

Aceasta gătea rețete sofisticate împreună cu fostul său soț. Deși chiar se pricepe la prepararea unor mâncăruri delicioase, artista nu prea a mai făcut acest lucru în ultima perioadă, de când este o femeie liberă și singură. Mama sa obișnuiește să o viziteze, iar atunci femeia, care vine tocmai din Oltenia, îi aduce oalele pline cu mâncare! De sărbători însă, potrivit propriilor mărturisiri, Maria își va ajuta și ea mama în bucătărie.

”Cel mai bine e la mama acasă. Mergem să gătim, să mâncăm un miel bun. Voi merge să-mi văd fiul, sper să stau mai mult cu el”, a declarat Maria Constantin pentru Libertatea.

Se declară… mâncăcioasă

Maria Constantin, care recent a vorbit și despre impresionanta-i garderobă, din dressing, nu a ascuns faptul că-i place să guste din toate preparatele tradiționale.

”Da, mănânc orice fel de carne. Îmi place să mănânc, mai ales când sunt odihnită și cu mintea limpede”, a mai spus aceasta. După ce-și va încărca bateriile la mama acasă, artista se va întoarde în capitală unde o așteaptă un program extrem de încărcat. La câteva zile după Paște, ea va cânta la Madrid, pentru românii stabiliți în Spania.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/Tablourile cu flori ale lui Fuego, inspirație pentru fashion. S-au transformat într-o colecție de eșarfe ”premium”

 

Comentarii