Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/Bianca Brad a topit 14 kg în 6 luni, după ce și-a schimbat radical viața: ”Trăiesc într-o stare de gratitudine permanentă!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/Bianca Brad a topit 14 kg în 6 luni, după ce și-a schimbat radical viața: ”Trăiesc într-o stare de gratitudine permanentă!”

VIDEO EXCLUSIV/Bianca Brad a topit 14 kg în 6 luni, după ce și-a schimbat radical viața: ”Trăiesc într-o stare de gratitudine permanentă!”

Bianca Brad a depășit perioada neagră din viața ei, în care problemele cu legea pe care le-a avut partenerul său de viață și-au pus amprenta asupra fizicului său.

De Andreea Archip,

Fosta Miss România arată din ce în ce mai bine. Trecută de prima tinerețe, vedeta a reușit să își recapete silueta de odinioară și să ajungă la un echilibru care îi asigură o stare de bine.

“Vreo 13-14 kg am topit în jumătate de an, cam așa. Nu e foarte simplu, dar este posbil. Mi-am schimbat alimentația cu 180 de grade, percepția asupra vieții, am făcut pace cu trecutul, cu mine, cu cei care m-au rănit și m-au supărat, trăiesc într-o stare de gratitudine permanentă”, a declarat, pentru Libertatea, Bianca Brad.

Schimbarea a pornit din ianuarie 2015 cu niște fraze cheie. “Îmi pare rău, Te rog, iartă-mă, Îți mulțumesc, Te iubesc!” “Este o practică hawaiană. Mi-am spus că viața mea trebuie să se schimbe, pentru că multă vreme m-am neglijat și multă vreme am fost nefericită, deși încercam să nu fiu, dar era o păcăleală, mi-am impus să practic acest lucru în fiecare zi și am făcut pași foarte mari. Ne-am reunit ca și familie și asta a contat foarte mult, evident. Și acolo am făcut pace cu anumite lucruri”, ne-a povestit ea.
După ce s-a liniștit, vedeta a început să se preocupe de felul în care arată și s-a lăsat pe mâinile unui nutriționist. Acesta i-a recomandat să consume alimente cu indice glicemic scăzut.

“Am renunțat la tot ce înseamnă mâncare procesată, la zahăr complet, la carne, de fapt proteine animale, deci fac o cură intensivă de detoxifiere profundă, atât trupește, cât și sufletește. Sunt raw vegană 90 la sută și din când în când mai mănânc lucruri gătite”, a precizat ea.

Își începe ziua cu smoothi-uri de legume și o continuă cu tot felul de salate, nuci, semințe, ceaiuri. “Am început cu yoga, nu am fost fan yoga până acum de când am început acest proces de detoxifiere pe toate planurile, meditații, pilates. Îmi place foarte mult să merg pe jos”, a adăugat ea, recunoscând că mișcarea are un rol esential în noua ei viață.

Foto: Dumitru Angelescu

Close
Închide
  Close