MENIU CAUTĂ
19 Apr. 2017 12:01

VIDEO / Kamara lansează al doilea single solo în colaborare cu Ralflo: “Et tu danses”

Distribuie

Sunt prieteni în viaţă reală şi colaborează cu succes pe plan muzical. Azi lansează o nouă piesă însoţită şi de un videoclip, “Et tu danses”, fiind astfel a doua colaborare împreună. Piesa e compusă de Ralflo, iar versurile sunt scrise de Kamara, acesta fiind de altfel al doilea sau single după “Encore Plus Fort”. Proiectul se lansează sub egida casei de discuri Sprint Music.

Sunt la a doua colaborare cu Ralflo, în formula de doi, de data asta este single-ul meu, piesă fiind compusă de Ralflo, iar versurile scrise de mine. Versurile sunt inspirate din viaţa reală, dar nu neapărat din ceea ce trăim acum. Piesa Et tu danses' este una de dragoste, dar cu dublu înţeles, fiind interpretată de doi artişti, cu un mesaj al unui băiat pentru o fată care dansează pe ritmul vocii lui…Videoclipul este regizat de mine şi de Bogdan Dima, de la Body&Soul. Tot el şi cu Octavian Lucian au fost D.O.P. Piesa este al doilea produs RAK MUSIC, iar videoclipul este conceput de LUKADI FILM. Vreau să-i mulţumesc pe această cale casei de discuri Sprint Music care ne susţine de fiecare dată', spune Kamara.

Este o piesă mai veselă, e în limba franceză, înseamnă Şi dansezi', este de dragoste, de vară. O colaborare frumoasă, lucrăm în familie, mi-a plăcut foarte mult la filmările clipului, a fost o experienţă să filmăm în studio de această dată, sper să aibă succes şi să urce în topurile de specialitate. Dacă nu, nu ne oprim aici!', spune Ralflo.

Citește mai multe despre kamara pe Libertatea.

Comentarii