Mergi direct la conținut »
VIDEO | Surpriza primită de Lora în noaptea de Revelion. Cu ce a plecat acasă de la un admirator
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | Surpriza primită de Lora în noaptea de Revelion. Cu ce a plecat acasă de la un admirator

VIDEO | Surpriza primită de Lora în noaptea de Revelion. Cu ce a plecat acasă de la un admirator

Bistrițenii au fost răsfățați în noaptea de Anul Nou cu un concert al artistei Lora. Aceasta, la rândul ei, a fost răsfățată de un artist local cu un cadou.

Pietonalul de pe Liviu Rebreanu a fost plin noaptea trecută la Bistrița, a anunțat bistriteanul.ro. Lora a primit, se pare, 10.000 de euro pentru reprezentația sa.

A primit un tablou

Dar a plecat acasă și cu un alt cadou: un tablou al ei realizat de un artist local. Un artist devenit cunoscut după ce a transmis un mesaj nu tocmai ortodox pentru partidul de guvernare prin intermediul motocicletei sale, i-a dăruit acesteia un tablou cu chipul său.

Impresionată, cântăreața l-a recompensat cu o îmbrățișare și nu a rezistat tentației de a face și o ședință foto cu motocicleta artistului darnic. Mai ales că motocicleta purta și ea, provizoriu ce-i drept, numele artistei.


Ce se întâmplă cu adevărat în noaptea de Revelion la videochat. O fată face minimum 1.500 de dolari dacă-și joacă bine rolul

Close
Închide
  Close