Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Pavel Bartoș, despre drumul său până la celebritate:
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Pavel Bartoș, despre drumul său până la celebritate: "E foarte multă muncă. Și e un anume tip de umilință"

VIDEO/ Pavel Bartoș, despre drumul său până la celebritate: „E foarte multă muncă. Și e un anume tip de umilință”

Parcă îl știm de-o viață pe Pavel Bartoș și parcă mereu a fost îndrăgit de public. Însă nu-i chiar așa. Actorul și prezentatorul de la PRO TV face lumină în parcursul său artistic și ne dezvăluie ce sacrificii presupune meseria lui și cât de greu poate fi să cunoști succesul în showbiz.

De Ana Maria Păsat,

Devenit cunoscut în urma telenovelelor în care a jucat, Pavel Bartoș și-a consolidat apoi cariera prin show-urile de succes „Românii au talent” și „Vocea României”, din care face parte de ani buni. Actorul ne-a vorbit despre cum a fost începutul lui și cât de greu a fost drumul până la celebritate.

„În meseria de actor sunt sacrificii multe. Cine se gândește că va intra în facultate, iar a doua zi va fi pe sticlă sau la teatru se înșală. E foarte multă muncă, care te poate face să te răzgândești. E un anume tip de umilință, să nu crezi că ești cel mai tare din parcare. Munca e de bază, talentul e undeva la 20-30% din această… să-i zicem «afacere». Munca e de bază. Să nu renunți. Te va durea, n-o să întâlnești cei mai buni oameni în anumite momente ale vieții tale, dar vei învăța din asta să nu te lași doborât”, a declarat vedeta de la PRO TV pentru Libertatea.

Pavel n-a fost ocolit de îndoieli de-a lungul acestui drum, însă familia l-a ajutat să-și găsească echilibrul:

„Am avut momente când m-am întrebat de ce e așa de greu. Eu am avut un traseu mai lung, întâi la teatrul din Cluj, apoi la Satu Mare, Timișoara și București. Am trecut prin mii de situații. Mi-am dorit cu ardoare să mi se întâmple lucruri extraordinare și mi s-au întâmplat și m-au făcut să cred și mai tare în mine și în faptul că am ales drumul cel bun. Un rol important, care mi-a dat echilibru, l-a avut familia mea, în tot acest tăvălug – televiziune, teatru. De acolo mi-am tras lucrurile bune”.

„În televiziune, echipa e de bază, dacă nu o ai în spate, nu faci nimic”

Pavel Bartoș nu a ascuns nici faptul că i-a fost mai greu să răzbată ca actor decât în televiziune.

„Începutul e mereu cel mai greu. Să devii actor e cel mai greu. Și televiziunea e grea, însă pentru mine, adevărata televiziune a venit când eram pregătit pentru ea, după 30 de ani, când altfel iei lucrurile, când realizezi că nu ți se cuvine totul, când realizezi că echipa e de bază, că dacă nu o ai în spate, nu faci nimic. Noroc că mi-au venit și aceste formate minunate, «Vocea României» și «Românii au talent», am avut maturitatea să le pot gestiona în sensul cel bun”, a adăugat acesta.

Nici după ce a devenit celebru, lucrurile nu s-au simplificat pentru Pavel. Cu multe angajamente, agenda sa e plină, iar timpul parcă s-a comprimat. Când are filmări sau live-uri pentru «Vocea României», de exemplu, stă mai mult la PRO TV decât cu familia! Norocul lui este că se înțelege bine cu toată lumea și că Smiley, care e și nașul mezinei sale, îi este foarte-foarte apropiat.

„Îi mulțumesc lui Doamne-Doamne că fac parte din acest proiect. Având o relație de durată cu Andrei (Smiley – n.r.), cu el mă înțeleg cel mai bine. Dar la fel de dragi îmi sunt Tudor Chirilă, Irina Rimes, Andra. Să nu uităm ce a făcut Loredana pentru acest show sau Marius Moga, Horia Brenciu! Cu toți am împărțit ore, zile, neliniști, îngrijorări, bucurii împreună. Când intru în tăvălugul ăsta, am câteva săptămâni când știu mai degrabă ce au mâncat la prânz Tudor sau Smiley decât fetele mele, acasă”.

CITEȘTE ȘI:

Pe ce au cheltuit sportivii primii bani câștigați ca profesioniști | GALERIE FOTO

Close
Închide
  Close