Mergi direct la conținut »
VIDEO/Regizoarea Lia Bugnar și-a depășit spaimele și limitele pentru Marius Manole. ”Am avut o săptămână de coșmar”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/Regizoarea Lia Bugnar și-a depășit spaimele și limitele pentru Marius Manole. ”Am avut o săptămână de coșmar”

VIDEO/Regizoarea Lia Bugnar și-a depășit spaimele și limitele pentru Marius Manole. ”Am avut o săptămână de coșmar”

Lumea teatrului - și nu numai -  a rămas surprinsă să o vadă în distribuția primului sezon al show-ului Fort Boyard pe actrița-dramaturg-regizor Lia Bugnar. Ea a declarat, inițial, că s-a dus “pentru o persoană dragă”, iar azi a confirmat pentru Libertatea că nu putea să-l lase singur acolo pe Marius Manole, unul dintre actorii ei preferați și cel care joacă rolul misteriosului Moș Fouras.

Lia Bugnar recunoaște că până să zică “Da”, nu știa ce presupune un astfel de show. “Poate că eram singurul om de pe planetă care nu văzusem această emisiune, deci nu visasem vreodată să ajung în ea”.

”Dar, dat fiind că bătrânul de acolo e un foarte bun prieten de-al meu, deja știe toată lumea că e Marius Manole…În momentul în care m-au chemat, exact cu formula asta Hai, Lia acolo, să aibă și Manole un prieten lângă el, n-am ezitat”, a mărturisit Lia Bugnar pentru Libertatea.

Ea recunoaște că s-a gândit la multe pericole când s-a lămurit ce presupune show-ul. “Am avut o săptămână de coșmar până am ajuns acolo, gândindu-mă la toți șerpii și toți scorpionii, tarantulele cu care va trebui să fac scamatorii”. Una peste alta, lucrurile nu au stat chiar așa, iar Lia Bugnar chiar s-a declarat încântată că a participat. “Mi-a plăcut foarte tare, am cunoscut oameni care nu sunt din domeniul nostru. A fost un câștig pentru mine.”

Lia Bugnar și Marius Manole colaborează de ani buni, ea considerându-l, din punct de vedere regizoral, unul dintre actorii “îngrozitor de talentați”. De altfel, are și în prezent un rol pentru el, în spectacolul “Peretele”, de la Metropolis.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Legătura neștiută dintre Draga Olteanu și Tamara Buciuceanu! «Nu aveam eu ce să caut în rolul acela»

 

EXCLUSIV. Silviu Petcu, ”arabul” din Divertis și-a luat lumea-n cap. Și soția cu el!

 

EXCLUSIV/ Florin Chilian, cel mai sincer interviu despre el și ”Iubi”. ”Nu m-am anturat niciodată cu proaste!”

Close
Închide
  Close