Mergi direct la conținut »
Vizi Imre a ajuns să cânte pe stradă! Faima fostului finalist de la "Vocea României" s-a stins repede
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Vizi Imre a ajuns să cânte pe stradă! Faima fostului finalist de la „Vocea României” s-a stins repede

Celebritatea promisă de show-urile de talente câștigătorilor și finaliștilor este, uneori, o perdea de fum. Este și cazul lui Vizi Imre, care a fost la un pas de a pune mâna pe trofeu într-unul din sezoanele trecute ale show-ului de talente "Vocea României".

De Florian Gheorghe,

Sătul să mai aștepte sprijin din partea juraților care s-au bătut să-l atragă în echipele lor – și mai ales din partea lui Marius Moga, pe mâna căruia a ales să continue concursul – Vizi, a cărui faimă s-a stins între timp, a ajuns să cânte pe stradă. Până acum, pe buleverde centrale și terase din multe capitale europene, dar se pregătește să coboare în stradă și în locuri din România!

Lui Vizi nu îi este rușine cu aceste prestații artistice. Ba chiar și-a propus, până nu se strică vremea, să pregătească un “tur stradal” în fața pub-urilor și teraselor populare din București și din alte orașe mari din România, pentru a-și promova, în acestă formă inedită, noul album, care se va numi „The Chaos în my Mind” – un album cu piese exclusiv în limba engleză.

Artistul, care s-a scuturat definitiv de visul de a deveni o supervedetă, se bucură sincer de concertele stradale, pentru că în aceste locuri este înconjurat de oameni, nu există taxă de intrare, iar cei cu dare de mână cărora le place muzica lui își arată aprecierea lăsându-i bani într-o cutie special amplasată strategic pentru astfel de donații.

În 2012, Vizi Imre (32 ani), din Târgu Mureș, a impresionat cu talentul său atât juriul de vedete, cât și întreaga țară, în marea finală „Vocea României”, iar doi ani mai tâziu a participat la preselecția pentru Eurovision. Recent, a ajuns colaborator al echipei Hahaha Production, compania lui Smiley, și compune muzică de teatru, de film și pentru reclame.

Vizi Imre a ajuns să cânte pe stradă


Teo Trandafir crede că banii aduc fericirea. „Orice salvează vieți aduce fericirea. Și medicii aduc fericirea”

Close
Închide
  Close