Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vlad Huidu RUPE TĂCEREA! Ce spune despre CĂSĂTORIA LUI CU GIULIA

Vlad Huidu RUPE TĂCEREA! Ce spune despre CĂSĂTORIA LUI CU GIULIA

De Simona Josan,

Toată lumea îi dădea divorţaţi, când ei abia făcuseră pace şi încercau să meargă mai departe, după o pauză de câteva zile în care au avut nevoie să îşi pună ordine în gânduri şi în căsnicie. Vlad Huidu şi Giulia Anghelescu au depăşit problemele din cuplu, iar acum caută să-şi dovedească unul altuia iubirea pe care şi-o poartă.
Primul pas a fost făcut de Vlad care recent, împreună cu Giulia, a năşit-o pe Bianca Ioniţă, o bună amică a cântăreţei. Fratele fostului cârcotaş i-a transmis soţiei, prin intermediul unei declaraţii făcute la o emisiune de la Kanal D, ceea ce probabil îi spusese şi în particular: că vrea să-şi mărească familia, semn că bărbatul are de gând să lupte ca el şi soţia lui să rămână uniţi.
„Le urez (mirilor – n.r.) sănătate, înţelepciune, fericire şi mulţi copii. Eu vreau un băieţel, acum nu ştiu naşa, cochetez cu ea”, a spus Vlad Huidu la Kanal D.
Giulia şi Vlad s-au căsătorit în 2012, o dată cu botezul fetiţei lor, Antonia. Înainte să facă acest pas, ei au avut o relaţie cu mai multe despărţiri şi împăcări, dar şi cu o perioadă de un an, de pauză.
 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close