Mergi direct la conținut »
Vladimir Drăghia donează banii, dacă va câștiga finala Exatlon
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Vladimir Drăghia donează banii, dacă va câștiga finala Exatlon

Vladimir Drăghia donează banii, dacă va câștiga finala Exatlon

Vladimir Drăghia donează banii, dacă va câștiga finala Exatlon România 2018, potrivit unui anunț postat în numele actorului, pe pagina sa de Facebook. Se știe și cui...

„Marea finală bate la ușă și aduce cu ea premiul de 100000 de euro pe care, dacă îi câștigă, Vladimir îi va dona taberei MagiCAMP. Aceasta comunitate de oameni minunați organizează tabere pentru copiii cu afecțiuni oncologice și copiii care au suferit arsuri grave. Voluntarii, personalul MagiCAMP, cadrele medicale și psihologii specializați se îngrijesc ca micuții să aibă parte, timp de o săptămână, de distracție cu ateliere de muzica, teatru, pictura, parc de aventura, bălăceală în piscină și multe alte activități care costă foarte mult împreună cu toate îngrijirile necesare.
Vara trecuta, Vladimir a vizitat tabăra MagiCAMP pentru a doua oară și a încercat să aducă zâmbete pe fețele copiilor care au suferit arsuri grave.
Prima data, în 2015, el s-a întâlnit cu copii care sufereau de afecțiuni oncologice.
Mă bucur ca a ajuns până aici și e atât de aproape să-și îndeplinească visul de a ajuta MagiCAMP să aducă bucurie în sufletele copiilor loviți de boli crunte și alte nenorociri.
Am visat de curand că Vladimir m-a întrebat ce-mi doresc, iar eu i-am răspuns că vreau să ajungă în finală. El mi-a spus că vrea să zboare. Stiu că zborul e metafora ajutorului pe care el vrea să îl ofere copiiilor prin MagiCAMP și sper ca asta sa fie răsplată efortului făcut în ultimele cinci luni – Alice„, este mesajul de pe Facebook.


Câştigătorul Exatlon România 2018 se va decide între Ionuţ Sugacevschi și Vladimir Drăghia. Miercuri, 23 mai, aflăm cine ia marele premiu de 100.000 euro, finala Exatlon România fiind difuzată LIVE de Kanal D.

FOTO – Kanal D


Citește și: EXCLUSIV/ Muzica vindecă suflete. Marius Țeicu merge mai departe după tragedia din viața sa și revine în forță cu 3 albume


 

Close
Închide
  Close