MENIU CAUTĂ

Vladimir Drăghia merge la Kanal D cu trotineta: „Sunt pieton din cauza mea, am greșit, acum plătesc”

Distribuie

Vladimir Drăghia merge la Kanal D cu trotineta. Prezentatorul "FanArena", emisiune dedicată fanilor "Exatlon", îmbină utilul cu plăcutul, el obișnuindu-se cu statutul de pieton din 2016, de când a rămas fără permis auto.

Vladimir Drăghia este o fire activă și sportul ocupă o parte importantă în viața lui. Câștigătorul primului sezon al show-ului „Exatlon” nu pierde ore întregi în trafic, nu ajunge tensionat la muncă și nu stă cu ochii pe ceas, pentru că are un mijloc de transport care îi permite să se strecoare printre mașini și să ajungă într-un timp record la job, respectiv 20 de minute.

Vladimir Drăghia este prezentatorul emisiunii FanArena”, alături de Ilinca Vandici.

Acum, pentru că e toamnă și pentru că nu am permis, ajung cu o trotinetă electrică la muncă, în fiecare zi. Și îmi ajunge bateria exact cât fac din Victoriei până la Kanal D și înapoi, adică la fix, când ajung acasă nu mai am deloc baterie”, ne-a spus Vladimir Drăghia, prezentator al emisiunii FanArena”, alături de Ilinca Vandici.

Într-una din serile trecute, când a fost gazda inaugurării unui magazin cu articole sportive dintr-un mall din Capitală, Vladimir a venit la eveniment însoțit de nevastă, Alice, și de fiica lor, Zora. Și pentru a ajunge la mall a folosit trotineta, dar… numai parțial. „Pentru că la ora respectivă Kiseleff e blocat, am preferat să fac jumătate din drum cu trotineta și după aceea să mă ia Alice cu mașina”, ne-a spus el.

Vladimir Drăghia merge la Kanal D cu trotineta: „Trebuie să fiu pieton, dar nu mă plâng!”

Vladimir Drăghia este pieton din 2016, când a fost prins băut la volan și a rămas fără carnet. Între timp, s-a obișnuit să circule fără mașină.

„Pur și simplu trebuie să fiu pieton, dar nu mă plâng. În primul rând, încă dinainte să pățesc lucrul acesta, eu mergeam cu bicicleta destul de des. Îmi place că nu stau toată ziua în mașină, că nu mi se duce acolo o parte din viață, așa cum îi văd pe cei blocați în trafic de multe ori, adică încerc tot timpul să văd părțile bune ale acestui necaz. Sunt și părți bune – dar de ce să mint acum? -, bineînțeles că mi-ar plăcea să am permisul acela, bineînțeles că mi-ar plăcea să fie o opțiune faptul că sunt pieton, dar momentan, nu e cazul. Sunt pieton din cauza mea și cred că o să mai fiu mult timp de acum încolo și așa îmi trebuie, am greșit, acum plătesc!”, a declarat, pentru Libertatea, Vladimir Drăghia.

Soția lui Vladimir, Alice, nu este pasionată de șofat

În timp ce Vladimir a găsit diverse metode alternative de a se deplasa prin oraș, Alice și Zora circulă cu mașina personală. Surprinzător însă, soția lui Vladimir nu este pasionată de șofat.

Nu aș spune că depind mult de Alice, pentru că de fiecare dată când ieșim împreună, ieșim fără mașină. Foarte rar folosim mașina. Am cumpărat mașina recent și cred că în 3 luni am făcut 1.000 de km sau ceva de genul acesta, foarte puțin, oricum. Încercăm, pe cât posibil, să evităm să mergem cu mașina, pentru că nu ne place să stăm în aglomerație. Ne place să mergem pe jos, ne plac plimbările, suntem oameni destul de activi”, a concluzionat Vladimir.


VIDEO EXCLUSIV/ Paula Seling, despre cum s-a schimbat cariera după câștigarea trofelui Cerbul de Aur. „Am simțit o iubire și o apreciere mai pregnante”

Citește mai multe despre Vladimir draghia, “Exatlon”, permis de conducere și trotinetă pe Libertatea.

Comentarii