De Livia Lixandru,

Și în această seara, concurenții sunt deciși să întoarcă scaunele și să-și găsească un loc în echipa unuia dintre cei patru antrenori: Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu.

Fiecare dintre ei va apăsa butonul pentru vocile puternice, speciale, care îi vor face să trăiască fiecare notă la intensitate maximă.

Vocea României din 20 septembrie 2019. Două surori urcă pe scenă

În premieră pe scena Vocea României, două surori vor prezenta un duet pentru un loc într-una dintre cele patru echipe. Cele două își propun să facă pasul spre o scenă mai mare unde să-și poată demonstra talentul. Imediat ce piesa va începe, antrenorii vor fi intrigați de faptul că sunt două persoane care cântă în spatele lor.

Pe Smiley îl vor convinge, dar se va mai întoarce vreunul dintre antrenori? Rămâne de văzut cine va avea provocarea de a lucra cu un duo.

La fel ca în fiecare vineri, lupta dintre cei patru antrenori devine din ce în ce mai puternică pentru concurenții pe care și-i doresc! În timp ce Smiley, Brenciu și Tudor vor încerca prin tot felul de metode să convingă o concurentă că locul ei este în echipele lor, Irina le va da lovitura de grație: „Bărbații, în general, promit. Libertatea ta își va găsi locul în cosmosul meu!”, spune artista.

Scandal la ședința CEx al PSD! Viorica Dăncilă a ieșit plângând din sală
Recomandări

Scandal la ședința CEx al PSD! Viorica Dăncilă a ieșit plângând din sală

Vocea României din 20 septembrie 2019. Tudor Chirilă se dă în spectacol în brațele lui Horia Brenciu

Emisiunea Vocea României are parte de patru jurați cu personalități care de care mai diferite, iar momentele în care aceștia interacționează fac deliciul publicului. Așa s-a întâmplat în cea de-a doua ediție pe nevăzute de vinerea trecută.

În emisiunea de vineri seara, Tudor Chirilă și Horia Brenciu, care și-au obișnuit fanii cu discuțiile în contradictoriu, au ajuns într-o ipostază de-a dreptul tandră.

Pentru a convinge un concurent să aleagă echipa Brenciu, Tudor Chirilă se așază în brațele colegului lor, iar scena  extrem de amuzantă a făcut deliciul celor prezenți.

În ediția de vineri, 13 septembrie, șapte concurenți din 13 au impresionat jurații și merg mai departe în cadrul concursului de talente. Este vorba despre Jasmina Răsădean, care a ajuns în echoipa lui Tudor Chirilă. Alexandru Bugan a ales să meargă în echipa antrenată de Horia Brenciu. Dragoș Alecsa a ajuns în echipa lui Smiley. Irina Rimes a fost cucerită de prestația scenică a concurentei Emanuela Gherasim.

Marina Arsene este o altă concurentă care s-a calificat mai departe, aceastafiind aleasă tot în echipa Irinei Rimes. Doru Ciutacu l-a cucerit pe Smiley cu interpretarea lui, în timp ce Alessandro Dănescu va fi unul dintre elevii Irinei Rimes.

Citeşte şi:

Prima reacţie a lui Traian Băsescu, după ce a fost declarat colaborator al Securităţii: „Pentru mine este o oarecare amărăciune, voi merge până la capăt!”

O tânără a rămas paralizată după ce a contactat o boală misterioasă. Doctorii au crezut că e o infecție urinară

Alice Iacobescu, la Europa FM. Jurnalista va coordona Departamentul de știri

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”
GSP.RO

VIDEO Giovanni Becali și cafelele de 100 lei » „Recent s-a întâmplat. A îmbătrânit, dar tot stilul ăla bagabonțesc îl are”

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze
HOROSCOP

Horoscop 12 noiembrie 2019. Balanțele au tendința să exagereze