Mergi direct la conținut »
What's Up s-a căsătorit ieri! Iubita sa, Simina a spus ”da” după trei ani de cereri în căsătorie. În lacrimi, la altar!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > What's Up s-a căsătorit ieri! Iubita sa, Simina a spus ”da” după trei ani de cereri în căsătorie. În lacrimi, la altar!

What’s Up s-a căsătorit ieri! Iubita sa, Simina a spus ”da” după trei ani de cereri în căsătorie. În lacrimi, la altar!

Cununați de Andra și Cătălin Măruță, care le-au fost alături încă de când s-au cunoscut, What’s Up și aleasa lui, Simina, au avut mari emoții la nunta lor. Mirele, foarte credincios, a pupat icoanele, iar soția sa a plâns în biserică.

De Florian Gheorghe,

what s up nunta

simina maruta

Într-un loc încărcat de istorie, Marius Ivancea, solistul ce s-a făcut cunoscut drept What’S Up, s-a căsătorit civil și religios cu aleasa sa. După trei ani de cereri în căsătorie în cele mai romantice și publice locuri posibile, Simina Costea, iubita lui și cea care îi este manager, a acceptat să-i poarte numele soțului său.  Având sute de invitați și nași cu patalama, este vorba de popularii Andra și Cătălin Măruță, locul convenției legale a fost unul special, un palat istoric situat la 20 de kilometri de București, pe pajiștea căruia mirii și-au jurat credință veșnică în fața unei capele medievale veche de 150 de ani.

Whats Up poza

Whats Up andra

Whats Up, mai slab cu 20 de kilograme la propria-i nuntă

Cu o siluetă nouă, mai precis cu 20 de kg mai puțin, cântărețul a probat variantele de ținute cu doar câteva zile înainte de marele eveniment, avand încredere sută la sută că va fi îmbrăcat impecabil. Simina a purat o rochie superbă, albă, cu mânci lungi, din dantelă, care a atras atenția tuturor celor prezenți la eveniment

Prezentatorul Pro Tv, Cătălin Măruță, i-a promis solistului încă din 2014 că-i va fi naș, după ce solistul a cerut-o pe iubita sa de soție în direct, în emisiunea pe care o moderează. De atunci What’s Up a reiterat anual cererea în căsătorie, ba la scenă, ba în fața nașilor, ba în fața prietenilor.

CITEȘTE ȘI: Ruby, domnișoară de onoare la nunta lui Whats Up. Rochia ei a atras toate privirile

Close
Închide
  Close