Mergi direct la conținut »
Will Smith a povestit prin ce a trecut soția sa. "A plâns 45 de zile"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Will Smith a povestit prin ce a trecut soția sa. "A plâns 45 de zile"

Will Smith a povestit prin ce a trecut soția sa. „A plâns 45 de zile”

Actorul Will Smith a povestit despre una dintre cele mai grele perioade din viața soției sale, Jada Pinkett.

De Dana Aramă,

 

Jada Pinkett, partenera de viață a starului hollywoodian Will Smith are o emisiunea online, Red Table Talk, unde de curând i-a avut ca invitați pe soțul ei și copiii lor.

La un moment dat în cursul emisiunii, actorul american și-a amintit despre unul dintre cele mai cumplite momente din viața soției sale, când aceasta a trecut printr-o depresie.

„A fost o perioadă când mami se trezea și plângea. Au fost 45 de zile”, a spus Will Smith cu lacrimi în ochi, de față cu copiii lor.

„Am început să țin un jurnal. Se întâmpla în fiecare dimineață… Cred că în acel moment m-am simțit cel mai rău în căsnicia noastră. M-am simțit mizerabil”, a mai spus Will Smith.

Will Smith, în vârstă de 50 de ani, este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Este căsătorit cu Jada Pinkett din anul 1997. Cei doi au fost la un pas de divorț. Will Smith și Jada Pinkett au împreună doi copii: Jaden și Willow. Starul american a mai fost căsătorit cu Sheree Zampino, de care a divorțat în anul 1995, după trei ani de mariaj. au împreună un copil. Trey.

FOTO: Hepta

Citește și: FOTO/ Bucuria fetiței care mergea flămândă la școală: acum are ce pune pe masă. După ce Libertatea a prezentat povestea familiei sale, a sărit în ajutor și Episcopia Hușilor

 

Close
Închide
  Close