MENIU CAUTĂ
16 Sep. 2018 15:00

VIDEO/ Xonia, întâlnire emoționantă cu familia, după un an și jumătate. „Mama m-a anunțat că o să vină în România”

Distribuie

Xonia nu și-a mai văzut familia de un an și jumătate, pentru că nu a mai avut timp să ajungă la ai ei. Părinții cântăreței, dar și fratele ei trăiesc în Australia, țară pe care tânăra a părăsit-o pentru a face carieră în România.

Xonia și-a dorit dintotdeauna o carieră în muzică, iar pentru a reuși, și-a luat inima în dinți și și-a părăsit familia stabilită în Australia, întorcându-se în România. Recent, vedeta a lansat o nouă piesă, eveniment important pentru ea. A fost înconjurată de o mulțime de copii și de prietene, dar i-au lipsit rudele de sânge. Xonia nu și-a mai văzut familia de un an și jumătate, dar a primit recent o veste care a bucurat-o nespus de tare.

„În Australia mă voi duce abia în ianuarie, dar până atunci, va veni mama mea în vizită. Nu i-am mai văzut de un an și jumătate, se fac doi ani în ianuarie! Simt o bucurie pe care nu o am cum să o explic în cuvinte atunci când sunt cu ei. Sunt foarte apropiată de familia mea, de mama, de tata, de frate-miu. De fiecare dată când mă văd cu ei, e un moment foarte frumos și e tare greu când trebuie să ne luăm la revedere”, a declarat ea pentru Libertatea.

Vrea „acasă” doar când va avea copii

Xonia, care are o relație specială cu mama sa, a mărturisit că s-ar întoarce în Australia când va avea copii: „La un moment dat, când voi avea o familie, mi-ar plăcea foarte mult să mă întorc acasă, să-mi cresc copiii, dar încă nu e cazul. Plus că nu știi ce va fi pe viitor. Poate ai mei nu vor mai fi în Australia. Nu știi ce-ți rezervă viitorul”.


Efectele nevăzute ale pestei porcine. Fermierii din România acuză: Băncile au directive clare să nu ne mai dea credit!

Citește mai multe despre Australia, Familie și xonia pe Libertatea.

Comentarii