MENIU CAUTĂ
07 Noi. 2013 20:41

«Zâna» s-a încurcat cu Bartoş şi a devenit curca Jenny

Distribuie

Dacă în viaţa reală Andreea Marin are un partener de viaţă, pe turcul Tuncay Ozturk, iată că nici în filmul de animaţie Păsări libere', în regia lui Jimmy Hayward, şi care va avea premiera în cinematografele din ţară pe data de 15 noiembrie, Zâna' nu este singurică.
Ea se îndrăgosteşte iremediabil de Reggie, personajul înaripat care e chitit să dea timpul înapoi pentru a-i convinge pe insensibilii americani că trebuie musai să scoată friptura de curcan din meniul de Ziua Recunoştinţei.
Curcăniţa' Jenny este foarte sigură pe ea şi cam face legea în ogradă, aşa că Reggie, personaj îmbătat de farmecele acesteia, nu îi iese din cuvânt.
S-a descurcat admirabil la repetiţii
Potrivit apropiaţilor săi, Andreea Marin ar fi acceptat să interpreteze acest rol pentru o sumă deloc neglijabilă, în jur de 5.000 de euro.
Iar spectaculoasa producţie îi va aduce cu siguranţă un plus de imagine, după totalul insucces cu emisiunea sa Preţuieşte viaţa', de la TVR 1, difuzată duminica, de la ora 20.45, care nu se va ridica niciodată la nivelul producţiei Surprize, surprize', pe care a prezentat-o vreme de 10 ani.
Andreea s-a descurcat admirabil la înregistrările din studio şi, chiar şi aşa, fără o mare experienţă în domeniul actoricesc, ea n-a fost nevoită să facă prea multe repetiţii.
Violeta, fiica Zânei' şi a lui Ştefan Bănică jr, fostul ei soţ, aşteaptă cu nerăbdare premiera filmului, cu atât mai mult cu cât mama ei figurează pe lista artiştilor care au dublat vocile amuzantelor orătănii din ogradă.

Ce face Răduleasca, hop şi Andreea!

O ţară-ntreagă ştie deja că veşnicele rivale Mihaela Rădulescu (44 de ani) şi Andreea Marin s-au copiat reciproc atât pe plan profesional, cât şi pe plan sentimental. Iar faptul că au avut acelaşi soţ, pe Ştefan Bănică jr, evident, în perioade diferite, căci solistul nu este Suleyman Magnificul, ca să-şi permită harem, deja nu mai pare deloc o simplă coincidenţă.
Cea care a dat mereu startul în toate e Mihaela, pe care Andreea o urmează pas cu pas, considerând-o probabil un model bun de urmat în viaţă. Altfel, nu se explică de ce Andreea şi-a tras şi ea un iubit mai tânăr, pe turcul Tuncay Ozturk, cu 11 mai mic decât ea, aşa cum de altfel şi Mihaela s-a îndrăgostit, în urmă cu patru ani, de Dani Oţil, între care există o diferenţă de ani identică.
În plus, după ce Mihaela a înregistrat, în 2011, o piesă pentru celebrul CD Cutiuţa muzicală', Zâna' s-a conformat şi ea de curând.
Ultima ispravă a Andreei este acceptarea dublării unei voci în filmul de desene animate, Păsări libere', nu de alta, dar Răduleasca bifase deja două astfel de performanţe: în 2009, când a fost pisica Mittens din Bolt', sau anul acesta, când a fost un melc simpatic în Turbo'.
Să mai amintim şi că ambele au cochetat cu actoria şi că s-au aruncat în gol cu paraşuta sau că şi-au deschis magazine de hăinuţe pentru copii.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii