MENIU CAUTĂ

Zi super importantă pentru Deea Maxer. Abia la 10 ani de la logodnă s-a aflat acest detaliu

Distribuie

Deea Maxer are parte de o zi specială. Joi este ziua sa de naștere, dar aniversează și 10 ani de când s-a logodit, ocazie cu care a scos la iveală un amănunt necunoscut despre evenimentul respectiv.
Deea Maxer, care în urmă cu câteva zile s-a făcut creață, împlinește 28 de ani. În plus, Deea Maxer și partenerul ei de viață, Dinu Maxer, aniversează 10 ani de când s-au logodit.


Artista le-a mulțumit prietenilor ei din mediul virtual pentru că s-au gândit la ea și i-au făcut urări, dar a și dezvăluit un amănunt legat de ziua în care s-a logosit cu Dinu Maxer.


Deea Maxer a povestit că inelul de logodnă pe care i l-a dat Dinu Maxer a fost ascund de acesta în tortul pe care ea l-a avut la petrecerea de majorat.

„#mybirthday #28? Cum e la 28 ani? Mi-nu-nat. E abia dimineață si am primit deja sute de mesaje! Sunt emoționată și țin să vă mulțumesc pentru toate gândurile pozitive.
Diseară petrecem…

Azi împlinim și 10 ani de la logodnă, atunci când Dinu mi-a ascuns inelul in tort la majorat. Un super party ne așteaptă ca în fiecare an”, a afirmat Deea Maxer.


Citește și: VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților”


 

Citește mai multe despre Deea Maxer, Aniversare, logodna și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii