Mergi direct la conținut »
Zoli Toth, baubau pentru soția lui când s-au cunoscut. “Mă avertizaseră colegii cu experiență că mereu sunt probleme cu el”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Zoli Toth, baubau pentru soția lui când s-au cunoscut. “Mă avertizaseră colegii cu experiență că mereu sunt probleme cu el”

Zoli Toth, baubau pentru soția lui când s-au cunoscut. “Mă avertizaseră colegii cu experiență că mereu sunt probleme cu el”

S-au cunoscut în urmă cu 11 ani și le-a trebuit mai puțin de un an să ajungă în fața ofițerului de stare civilă. Muzicianul Zoli Toth și Ioana, soția lui, aniversează acum 10 ani de la nuntă, bucurie pe care au marcat-o deja într-un party restrâns, în patru, alături de fetele lor - Timea, 9 ani, și Patricia, 7 ani.

De Florian Gheorghe,

Se spune că flacăra iubirii se domolește cu vremea, însă nu e cazul lui Zoli și al Ioanei, care se iubesc la fel de mult ca la început. S-au cunoscut pe vremea când el era liderul Sistem, trupa înființată de el, iar Ioana era organizator de evenimente.

“Mă ocupam de un eveniment la Dej, unde Zoli & Sistem se aflau pe afiș. În orașul respectiv nu erau hoteluri luxoase, iar contractul semnat cu artiștii stipula cazare la un hotel de minimum trei stele. În Dej nu existau nici hoteluri de trei stele! Pe mine mă avertizaseră colegii cu experiență că «mereu sunt probleme cu Zoli de la Sistem și Tudor Chirilă de la Vama». Așa ne-am cunoscut, un pic mai încordați, dar am depășit momentul și am continuat să vorbim”, ne-a povestit Ioana despre începutul relației sale cu Zoli.

De partea cealaltă, Zoli, 42 de ani, se amuză că, după ce a cunoscut-o pe Ioana, s-au întețit ca prin minune concertele trupei în Ardeal, loc din care Sistem lipsise, până atunci, trei ani legați!

“N-a fost simplu, dar acum, după ce au crescut fetele, e tare bine”, au căzut de acord cei doi asupra relației lor.

CITESTE SI: Angela Similea plănuiește un spectacol mare în România. «Niciodată n-am avut intenția de a-mi părăsi țara, chiar dacă umblu mult»

Close
Închide
  Close